Uka i bilder

Jeg har egentlig ikke helt kommet over de 4 dagene med perfekt feiring jeg hadde i forrige uke, samtidig har det skjedd så mye utenom det vanlige denne uka, at forrige uke føles veldig lenge siden. Når det er sagt, er det fortsatt helt uvirkelig at jeg har fylt 50, og jeg mistenker at jeg aldri helt kommer til å skjønne det. Men, nå går vi over til denne ukas bilder.

Det er mørkt når jeg kjører på jobb for tiden, men da jeg parkerte på jobb mandag morgen, var det begynt å lysne og månen var så bitteliten:

Og plakaten på kontordøra mi hadde blitt modifisert:

Om onsdag ble jeg feiret på den ene jobben, med bursdagssang, gavekort til stedet der jeg fikser neglene, og is og ostekake:

På kaka står det: Gratulerer med dagen, Kjersti 50 år på persisk. Jeg er heldig, jeg! ❤️

Om onsdag lastet jeg ned en stjernekart-app, for er det noe jeg er dårlig på, så er det stjerner, stjernekonstellasjoner og planeter. Jeg lastet den ned på dagtid, så det var ikke noen stjerner å se, men da “spolet” den frem til kveldstid i den retningen jeg pekte telefonen, og til min store overraskelse var det dette som dukket opp:

Arkas, den forrige hunden min, var oppkalt etter Arcturus, og det smalt i hjertet mitt at dette var det første jeg fikk se ❤️

Og når vi snakker om hunder: Nairo har satt igang sesongens røyteperiode, og det er altså dotter med underull absolutt over alt i hele huset. Han er ikke kjempeglad i å bli gredd når han røyter, antagelig lugger det litt, så jeg prøver å legge inn noen minutter børsting her og der. 5 minutters børsting om torsdag resulterte i en ny hund:

Om fredag skulle det være avskjedsfest for sjefen min på den ene jobben, derfor valgte jeg å ikke dra hjem etter jobb, men heller først ta turen til Sarpsborg. Der ble det 6 cachefunn: 5 lab’er og 1 tradisjonell. Så dro jeg til Nordby og fikk kjøpt meg 3 par nye skoletter. Jeg tok en opprydning i skoene mine i sommer og satt igjen med 2 par skoletter, hvor jeg nå i høst har oppdaget at det ene paret er så slitt innvendig at det føles som om jeg går på en spiker, og det andre paret har for høye hæler for tærne mine. Da er det fint med 3 for 2 på Skopunkten, og selv om det ikke er superkvalitet, så holder de fint i 5-6 år.

Så var det fest, og dagens BeReal ble tatt nedover Storgata:

Deler av mammas danske “familie” er på norgesferie, og i går var vi invitert til hytta de leier for skravling og middag. Eileif og jeg tok da først turen til Fredrikstad for litt caching, og jeg fikk de 9 funnene jeg trengte, fordelt på 8 lab’er og 1 mystery bonus. De 8 lab’ene var fullføring av 2 lab-runder jeg hadde begynt på tidligere, godt å ha de unnagjort.

Så fant vi frem til ei hytte i Skjebergkilen med fantastisk beliggenhet, og dagens BeReal kom da jeg hadde denne utsikten:

Kveldssola midt i trynet, men det var bare deilig!

Da jeg var ute med Nairo i morges, ble jeg oppmerksom på disse bladene like ved inngangsdøra:

Jeg har ingen peiling på hva slags plante dette er, men har du sett for en fantastisk farge? 🥰

Resten av dagen har gått med til rydding, og til å se både Skal vi danse og Stjernekamp fra i går. Har ikke fått sett Beat for Beat fra fredag, men det skal jeg nok få til i løpet av kommende uke.

I tillegg skal jeg få lagt ut talen jeg måtte lese på bursdagsfeiringen min, den har endelig kommet seg hjem, og jeg lovte dere å legge den ut, så den kommer i løpet av uka 😂