Ta den bok…

…og la den vandre.

For nesten et år siden vant jeg en give away hos Bestemors hage. Hun hadde noen bøker liggende som hun ville gi bort istedenfor å la stå igjen i en hylle i syden, og jeg var så heldig at jeg fikk tilsendt Den glemte hagen av Kate Morton.

1913: Etter en strabasiøs sjøreise fra England til Australia blir en liten pike funnet forlatt. Alt hun kan huske fra reisen er at en mystisk kvinne, som hun kaller Forfatterinnen, har lovet å passe på henne. Men Forfatterinnen er sporløst forsvunnet.
1975: Nell er blitt en eldre dame, og reiser til England for å finne sannheten om foreldrene sine. Hennes søken fører henne til Cornwall, og det merkelige og vakre godset Blackhurst, som en gang tilhørte den aristokratiske Mountrachet-familien.
2005: Nell dør og barnebarnet hennes, Cassandra, får en overraskende arv. Det lille huset Cliff Cottage på eiendommen til Blackhurst Gods er beryktet blant lokalbefolkningen for sine hemmeligheter. Men det er her i Cliff Cottage, og i det lille husets glemte hage, at Cassandra løser det gamle mysteriet om den lille, forlatte jenta.

Frem til rundt side 160 slet jeg fryktelig. Jeg hadde fler ganger lyst til å legge fra meg boka og ikke plukke den opp igjen, men jeg er utrolig glad for at jeg ikke gjorde det. Den utviklet seg til et sart, romantisk og følelsesladet drama hvor alt jeg ville var å finne ut hva som hadde skjedd og hva som kom til å skje.

Som tittelen på innlegget antyder, vil jeg fortsette det Bestemors hage startet, nemlig å sende boka ut på en ny reise til en ny leseglad person. Jeg gjør det egentlig med litt tungt hjerte, for jeg vil gjerne ha denne boka i hylla mi (har skrevet den opp på ønskelista mi 😉 ). Men det betyr at DU kan få tilsendt!

Alt du trenger å gjøre er å skrive en kommentar her på dette innlegget. Husk å skrive en gyldig mailadresse så jeg kan ta kontakt med deg for å få postadressen din hvis du vinner, mailadressen din er ikke synlig for andre enn meg. Det eneste kravet jeg stiller er at du er forberedt på å sende boka videre når du er ferdig med den.

Jeg trekker en vinner mandag 6. februar, så alle som kommenterer frem til midnatt mellom søndag og mandag er med i trekningen. Lykke til!

{minsignatur}

8 Comments

  • Kjersti

   camilla: Så koselig at du vil være med 🙂 Og skulle du vinne, skal jeg jaggu levere boka personlig 🙂 Greit å bytte litt på hva man leser ja, jeg bytter mellom romaner og hundebøker 🙂

 • Tove

  Den boka har jeg sett litt på også. Men kan du si litt om hvorfor det tok 160 sider før du ikke angret på at du hadde begynt. Kjedelig, tung, irriterende el? Jeg liker så absolutt bøker som fenger allerede fra siden 1, men regner liksom med at 50 sider også må regnes som innledning før det begynner å skje noe, men 160 sider…. Da sitter man og venter på at NÅ må det vel skje noe snart 😉

  • Kjersti

   Tove: Jeg likte ikke helt at det var hopping mellom de tre årene, klarte ikke helt å følge med. Men når jeg først kom inn i det, visste hvem som befant seg i hvilken epoke og hvor de forskjellige var i verden, da gikk det som en drøm, og jeg hadde ikke lyst til å legge fra meg boka.
   Boka er jo på 588 sider, så det er masse igjen etter side 160 🙂
   Si ifra hvis du vil være med i trekningen 🙂

   • Tove

    Siden jeg ikke kan garantere at jeg får sendt den videre, så avstår jeg fra trekningen. Men jeg skal så absolutt vurdere om jeg skal lese den 🙂

    • Kjersti

     Tove: Den er grei 🙂 Jeg synes du skal gjøre et forsøk ihvertfall, du finner den sikkert i pocketutgave på tilbud ett eller annet sted. Eller så kan du jo låne den på biblioteket 🙂

  • Kjersti

   Pia: Har du lest denne? Og vil du være med i trekningen? Ja, boka er kjempefin!
   “Tilbake til Riverton” har jeg ikke lest, er det samme forfatter?