Taket er ferdig

Denne uka har de som har holdt på med taket stort sett ikke gjort noe annet enn å rigge ned stillaset og rydde, og det har vært helt fantastisk! Siste ryddingen ble gjort i går, og nå er de ferdige!

Fra gårdsplassen:

Det er uvant med sort takstein, men jeg synes det ble fint. Og siden huset er veldig høyt, synes jeg sort gjorde at det ser litt lavere ut, og det er ikke feil.

Fra veien:

Feietrapp og repos er på plass. Egentlig burde vel kanten rundt pipa også vært sort, men ærlig talt, hvem er det som legger merke til det. Jeg er aldri der oppe, så jeg bryr meg ikke det minste om det.

Fra hagen:

Da de satt opp stillaset på denne siden, måtte de fjerne noen planker øverst på trappa dere ser på bildet over. De plankene har ikke blitt satt på plass, dere ser de står lent inntil muren nesten rett under trappa. Jeg gidder ikke spørre om det nå, nå skal de få ha juleferie, og kommer de ikke på eget initiativ etter nyttår, ber jeg de stikke innom.

Jeg har ikke det minste peiling på taklegging, men det ser ihvertfall pent ut, og jeg tar det for gitt at det er tett, og da er jeg fornøyd. Vi har nytt tak! 😀

6 Comments

  • Kjersti

   Siv Anita: Enig!
   Taket har vært tett lenge, men det har ikke vært ferdig med takstein før de siste par ukene. Jeg er glad for å ha fått vekk stillaset og alt annet før jul, for selv om huset trenger mye mer kjærlighet, så ser det ihvertfall ryddig ut her 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Det synes jeg også 🙂 Og så skal fargen på huset endres med tiden, men jeg har ikke bestemt meg for hvilken ennå.

    • Kjersti

     Heidi: Gult tiltrekker seg så ekstremt mye insekter… Jeg hadde lyst på to grønnfarger, men da tror jeg huset forsvinner inni trærne på tomta, så jeg må finne på noe annet. Lilla? :p