Fra jul til party

Selv om det ikke er julaften riktig ennå, var det i dag på tide å kvitte seg med juleneglene. De har holdt seg veldig bra på venstre hånd, som vanlig:

Høyre hånd derimot, så ikke ut i måneskinn. De neglene har virkelig fått gjennomgå de siste 4 ukene, men det er ene og alene min skyld.

Hadde jeg skullet på nyttårsfest eller noe sånt, ville jeg nå hatt de perfekte party-neglene:

Dette kalles (hvis jeg ikke husker feil) Chrome, og de skifter farge i lyset. På bildet ser de rødbrune ut med grønt på sidene, Eileif synes de var helt røde med en gang han så de, jeg har også sett både rosa og lilla i de. Digg! 😀

2 Comments

  • Annikken S.R

    Å fy flate de var kule ? Kan du Finne ut hvilken lakk som er brukt neste gang du er der ? De var skikkelig lekre ?

    • Kjersti

      Annikken: Det synes jeg også! Lakken er sånn lakk som må under UV-lys for å herde. Akkurat disse neglene ble laget ved hjelp av sort lakk og et spesielt pulver/glitter oppå. Husker ikke navnet på lakken, men det er ikke butikkjøpt.