Tilbake hos Personal Shopper + konkurranse!

Nå er det nesten 3 år siden sist jeg var hos Personal Shopper på Ski storsenter, og selv om jeg fortsatt bruker veldig mye av det jeg har kjøpt der tidligere, så var det på tide med litt nye ting. Jeg har en sparebøsse som jeg bruker til sånne ting, det vil si ting jeg har lyst på, men som jeg ikke egentlig trenger. Så i dag sto jeg opp grytidlig og satt meg i bilen kl. 0730. Var litt usikker på kjøreforholdene fra E6 og inn til Ski, da det var meldt ned mot null grader og nedbør, men det gikk veldig fint, og jeg var tidlig ute til timen som begynte kl. 10. Så jeg rakk å ta en titt på denne fine dekorasjonen først:

Så snakket jeg litt med Siv og fortalte hva jeg var på jakt etter. Og imens hun plukket klær, tok jeg en liten runde på senteret. Det var heldigvis veldig lite folk der, og de fleste (inklusive meg) brukte munnbind, men jeg var bare innom et par-tre butikker. En av de var The Body Shop, og her er det jeg kom hjem med:

Har helt dilla på mango-serien deres, så det ble med et såpestykke, håndkrem og leppepomade. I tillegg hadde de medlemstilbud på bodylotion i spa-serien deres, så den ble også med. Nå har jeg så mange forskjellige bodylotioner å prøve at jeg må bli flinkere til å smøre meg oftere 😉

Siden jeg var der inne alene, ble det ikke tatt noen bilder imens jeg prøvde klær. Men her er det som ble med hjem, bilder tatt i halvdårlig lys.

Kjole fra Zavanna:

Definitivt det plagget som tok meg lengst utenfor komfortsonen i dag. Bunnfargen er mørkblå, og den sitter utrolig fint på, men den er veldig lite meg. Allikevel vil jeg prøve å kvinne meg opp til å bruke den.

Topp med trekvart erme fra Zavanna:

Bunnfargen er sort. Her er det vel mønsteret som gjør at den er litt utenfor komfortsonen min, men veldig fin!

Genser fra Zavanna:

Tynn og enkel i en fin grønntone.

Genser fra Zavanna:

Trekvart erme som også kan brettes opp. Dus rosa/nude farge i et mykt stoff som er lett og ledig.

Topp fra Zavanna:

To grønntoner, lett og ledig stoff. Strikk nederst er glimrende!

Jeg klarer ikke å finne så mange plagg når jeg går inn på Zavanna alene, derfor trenger jeg Siv 😉

Kardigan fra Vero Moda:

Koksgrå i ullblanding. Kjempedeilig å ha over nesten hvasomhelst.

Kjole fra Vic:

Sitter nydelig på, er i en dus mosegrønn farge. Prøvde også en rød kjole som var veldig lik i snittet og også satt veldig fint på, men den ble litt for mye jul.

Genser fra b.young:

Enkel og grei sort genser som blir bra over de skjørtene jeg har som ikke er sorte.

Kardigan fra b.young:

Også enkel og grei sort kardigan, den jeg har begynner å bli litt sliten. Men ikke moden for søpla riktig ennå 🙂

Bluse fra b.young:

Denne var jeg veldig usikker på, men jeg så jo at den var fin på. Enkel v-hals, knapping på mansjettene. Sort i bunnfargen.

Genser fra b.young:

Enkel og grei, sort i bunnfargen. Jeg har en annen som er ganske lik denne, men litt annerledes i mønsteret og fargene.

Genser fra b.young:

Blå-grønn-petrol med sorte striper, trekvart lange ermer og knyting nederst. Også ganske langt utenfor komfortsonen min, men jeg falt totalt!

Det gikk mye penger ut, men gjennomsnittsprisen pr plagg ble slettes ikke galt, det var mye på salg. Og jeg er, for femte gang, strålende fornøyd med å ha tatt turen inn til Personal shopper Siv på Ski storsenter!

Og så har jeg den store gleden av å kunne dele en konkurranse sånn på tampen av året! En heldig vinner vil få en gratis konsultasjon hos Siv til en verdi av kr. 600,- (kr. 300,- hvis du har vært hos henne før)! Herlighet, så glad jeg hadde blitt for en sånn premie! Jeg gikk inn i min første konsultasjon hos henne med et åpent sinn, og hun har hjulpet meg fra å være “plain Jane” i litt baggy olabukser og t-skjorte til litt mer stil og litt mer farger. I tillegg er det helt gull å slippe å gå rundt i butikker og lete selv. Du bestemmer hva du vil kjøpe (ingen kjøpstvang!), og du bestemmer også hva du vil at hun skal se etter. Om det er hverdagsplagg eller festplagg, og hvilken prisklasse du vil at klærne skal være i. Du må selv komme deg til Ski storsenter, og jeg vil gjerne være der sammen med deg for å ta noen bilder til et oppfølgingsinnlegg her i bloggen. Sammen med Siv finner vi en dag som passer for oss alle tre 🙂 Les gjerne mer på Ski storsenter sin hjemmeside og Ski storsenter sin Facebookside.

For å være med i trekningen må du legge igjen en kommentar her i blogginnlegget (kommentarer på Facebook er ikke gyldige). Husk å legge inn en fungerende e-postadresse så jeg kan kontakte deg, adressen er ikke synlig for andre enn meg. Vil du ha et ekstra lodd i trekningen, deler du dette innlegget på Facebook (er en deleknapp nederst i innlegget) og skriver i kommentaren at du har delt. Konkurransen avsluttes ved midnatt mellom torsdag 7. og fredag 8. januar, vinneren blir annonsert på bloggen og kontaktet pr e-post den fredagen. Lykke til!

For ordens skyld: jeg er ikke sponset av hverken Ski storsenter eller Personal shopper Siv, jeg har betalt selv for både konsultasjonen og alle klærne i dag.

12 Comments

 • Anita Strømberg Olsen

  Så my fine klær Kjersti 🤩. Å vinne en dag med Siv og deg takker jeg helt klart jaaaaa til🤞😊.

  • Kjersti

   Anita: Ja, jeg er superfornøyd!
   Så koselig! Ett lodd er notert på deg, husk å si ifra hvis du deler på Facebook 🙂

 • Cecilie

  Wow 🤩 Du har jo fått en helt ny garderobe 🥳 og så mye fint! Jeg kunne gjerne tenkt meg en ny runde med Siv sammen med deg ❤️

  • Kjersti

   Cecilie: Ja, det ble mye bra denne gangen også! Skal kvitte meg med noe av det gamle som er slitent.
   Så koselig! Ett lodd er notert på deg, husk å si ifra hvis du deler på Facebook 🙂 Edit: Ser du har delt, så da blir det to lodd på deg 🙂

 • Camilla Johansen

  Så mye fine klær, kan tenke meg du blir snasen np😉 Skulle gjerne vunnet en slik runde 😍

  • Kjersti

   Camilla: Ja, nå blir jeg kjempelekker 😉
   Så koselig! Ett lodd er notert på deg, husk å si ifra hvis du deler på Facebook 🙂 Edit: Ser du har delt, så da er det to lodd på deg 🙂

 • boerboelheidi

  Så mye fint! Likte spesielt den grønne kjolen, den var helt nydelig, og et par av toppene der kunne jeg tenkt meg også.
  Jeg skulle gjerne ha vunnet, men vet nokså sikkert at det ikke blir tur nedover der neste året, så da er det bedre at noen av de som kan bruke premien vinner.
  Jeg liker jo å gå å se, og lete litt. Men det kunne uansett vært morsomt å prøvd noe slik en gang. Ja takk begge deler 😁 Spennende å se hva andre synes, og plukker ut. Og som du skriver så dukker det jo opp klær man ikke hadde tenkt på selv, som er fine.

  • Kjersti

   Heidi: Det synes jeg også 🙂 Jeg er tydeligvis mer glad i grønt enn jeg var klar over 😉
   Det hadde vært veldig koselig å se dere igjen, personal shopper eller ikke. Gudene vet hva sommeren 2021 bringer. Men det er fint av deg at du lar noen andre vinne <3
   Jeg hater å handle klær, så for meg er det helt nydelig å slippe den biten. Og så er det godt med noen som ser hva som sitter pent eller ikke, og som er ærlig i tilbakemeldingene.

   • boerboelheidi

    Ja, men det kan jo hende at vi er på de kanter uten at det er så planlagt.. Jeg er elendig på å planlegge, vil si jeg planlegger en del, men så var det å få det gjennomført 😄
    Grønt er skjønt 💚😁 Ikke absolutt alle grønnfarger som er fine, men mesteparten av disse “natur” grønne fargene er nydelige synes jeg.

    • Kjersti

     Heidi: Jeg er god på både å planlegge og gjennomføre 😉 Sommeren 2021 er helt avhengig av om vi får ferie sammen, om Nairo lever, hvordan korona-tilstanden er osv. Så akkurat nå planlegger jeg ingenting.
     Sant det 🙂 Jeg har aldri vært noe glad i grønt, men det har tydeligvis endret seg :p

 • annikken

  Hei igjen . Ja du har virkelig fått mye nytt og fint i garderoben din nå . jeg også likte den grønne kjolen kjempegodt, den var nydelig ,du kaller den julekjole men det er jeg ikke enig i , et par sorte tykke strømper ,brune boots og et sort skjerf så blir dette en flott vår habitt når været og temp tillater det 🙂 Ps ingen lodd til meg da jeg ikke vil ha noen særlig mulighet til å benytte evt. vinst, så bedre om andre får sjansen

  • Kjersti

   Annikken: Takk! Nei, det er ikke den grønne kjolen jeg kaller julekjole, jeg prøvde også en rød kjole i ganske likt snitt, og den røde ble litt for mye jul. Den grønne er tykk nok til å bruke nå i denne milde vinteren vi har også 🙂
   Det hadde vært veldig koselig å vært en dag sammen med deg hos Siv, men jeg har full forståelse for at du ikke vil ha lodd. Snilt av deg å tenke på andre <3