Tilbake på Instagram

Facebook (både privat og blogg), Twitter, Pinterest, Endomondo og Geocaching. Det er ikke måte på hvor mange steder jeg har en profil hvor andre kan kontakte meg, følge med på meg. Og mange flere sosiale medier er det jo, men nå får det være nok. Trodde jeg.

Jeg hadde en gang en profil på Instagram, men da brukte jeg Eileifs telefon. Det fantes ikke Instagram-app til mobilen jeg hadde, så jeg fulgte med på Instagram via nettsiden, som den gangen ikke var spesielt god. Så det endte opp med at jeg slettet hele profilen, jeg ble liksom ikke glad i Instagram på noen måte.

Menneh…nå har jeg jo en splitter ny og veldig oppdatert mobil, og i dag klarte jeg ikke stå imot presset lenger. Hvem som presset meg? Nysgjerrigheten min 😉 Så får vi se da, om jeg blir glad i Instagram denne gangen. Dere finner meg her (siden jeg ikke kan bruke det samme nicket en gang til, måtte jeg slenge på et 2-tall, så det ble pilariskjersti2), og jeg har også lagt til en “Følg meg”-knapp i menyen på høyre side her. Jeg lover ikke at jeg blir veldig aktiv der inne altså!

I samme meny på høyresiden her finner dere også knapp til Pinterest-profilen min. Pinterest har jeg blitt ganske så glad i, men der inne går det mest i drømmehus og steder jeg har lyst til å se. Ta gjerne en tur innom der også!

Nå har det skyet over, men Nairo og jeg fikk oss en fin liten tur i sola tidligere i dag:

1 080215 Tur rundt jordetJeg brukte et annet bilde på Instagram, og det er nesten gjort ugjenkjennelig med alle filtrene man kan legge på. Moro jo! 😉

Legg gjerne igjen en kommentar med nicket ditt til både Instagram og Pinterest hvis du er der, jeg vil gjerne følge med på dere!

10 Comments

 • boerboelheidi

  Jeg “ga opp” Instagram, syntes det ble for mye å følge med på, men har profilen min der, i tilfelle..
  Pinterest har jeg såvidt vært borti, men vet egentlig ikke hva det er :p Er innom der nå og da fordi jeg ser det blir linket til bloggen min, av andre.
  Jeg ga etter for presset med snapchat, men kan ikke det enda heller, men det vet jeg hva er, i det minste. Ikke enkelt det her 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Jeg har ihvertfall funnet deg igjen på Instagram, bra at du ikke har slettet den.
   Pinterest (Pin (your) interest) kan vel best beskrives som ei oppslagstavle. Se for deg at du sitter og blar i ukeblader/kataloger osv, og så vil du ta vare på en oppskrift, en reportasje om et sted du har lyst til å besøke, et fint bilde, et møbel du har lyst til å kjøpe osv. Da klipper du ut det du vil ta vare på, og så henger du det opp på oppslagstavla di. Sånn fungerer det på Pinterest. Du kan f.eks. lese en oppskrift på matprat.no som du har lyst til å ta vare på, så istedenfor (eller i tillegg til) å printe den ut og/eller bokmerke den, så kan du Pin’e den. Du lager deg så mange (eller så få) oppslagstavler som du bare vil, en for hvert tema (f.eks. oppskrifter, steder du vil se, steder du har vært, nyttige triks, geocaching-relatert osv), og så legger du det du vil ta vare på inn på den aktuelle tavlen. Du kan følge en person og alle dens tavler, eller du kan følge bare en eller noen av en persons tavler. Ikke så veldig sosialt, for man prater egentlig ikke noe særlig sammen der inne (ihvertfall gjør ikke jeg det), men man får jo mye å se på hvis man følger en del personer/tavler som er av interesse.
   Var det en forståelig forklaring, eller ble det bare mer komplisert? 😉
   Snapchat har jeg ingen planer om å rote meg inn på!

   • boerboelheidi

    Nei, å slette den kommer jeg nok ikke til å gjøre, vet aldri.. og har noen bilder der.
    Hm, Pinterest virket litt interessant slik du beskriver det, mon tro om jeg må sjekke litt nærmere.
    Jeg har bokmerker på datamaskinen min, men den er nok til å gråte over.. alt er i samme mappe, eller hva det heter. Det ligger en del der, men det finnes ikke noe system, så det er ikke så enkelt å finne igjen noe :p
    Snapchat ble pga barnebarna egentlig, men har ikke “sendt” ett eneste bilde selv enda..

    • Kjersti

     Heidi: Plutselig blir det moro igjen 🙂
     Fordelen med Pinterest framfor bokmerker på dataen er at man kan få tak i Pinterest uansett hvor man er, mens bokmerkene er bare på dataen. Jeg har full kontroll over bokmerkene mine, og bruker de nesten mer aktivt enn Pinterest, men på to forskjellige måter egentlig. Og en annen fin ting med Pinterest er at du kan legge inn en plug-in i nettleseren din, slik at du kan Pin’e fra alle mulige sider på nettet. Jeg kan f.eks. holde musepekeren over det nyeste strikketøybildet i bloggen din, og da kommer det opp et lite Pin It-ikon. Og jeg har jo Pin It-ikonet under hvert av mine blogginnlegg også. Regner med at brukernavnet ditt er ganske selvsagt hvis du registrerer deg der, så jeg skal nok finne deg 😉
     Forstår at barnebarna er viktige å følge med på 🙂

     • boerboelheidi

      Ja er det jeg tenker også, plutselig blir det morsomt igjen, eller de skjer en forandring som gjør at jeg har lyst til å “begynne” igjen på Instagram.
      Jeg må sette meg inn i det Pinterest “greiene” ser jeg. Jeg har ikke sett ikonet under innleggene dine.. men nå så jeg de. Men hva skjer om jeg trykker på det? Må jeg ha profil der for at det å trykke skal ha noe for seg?
      brukernavnet blir nok veldig logisk ja, regner ikke med at det er opptatt, tror jeg.

      • Kjersti

       Heidi: Jeg aner ikke hva som skjer hvis du trykker på det uten å ha en profil, men jeg tror ikke det skjer noe skummelt, så det er jo bare å prøve 🙂
       Nei, det er ikke opptatt, og jeg ser det er mye BB-bilder der 🙂

 • Tove

  Du er aktiv du 🙂 Den pinterest’n så veldig kjekk ut. Spørs om jeg ikke må prøve ut den. Det kommer nok en “hjelp”-mail en dag 😉 Jeg begynte med instagram for å kunne følgemed på noen av kjendis-heltene mine. Er veldig lite aktiv der selv. Og forstår fortsatt ikke så mye. Har litt lyst til å begynne med twitter av samme årsak, men har ikke tenkt mye på det. Er fortsatt så treig at det er blogg og fb som er mine sosiale medier.

  • Kjersti

   Tove: Litt for aktiv, av og til 😉
   Pinterest er veldig kjekk, og så finner jeg mye der inne som jeg ikke vet hvordan jeg skulle funnet på andre måter. Bare å spørre 🙂
   Twitter har jeg egentlig et litt hat/elsk-forhold til. Hvis man bare er der for å følge med på folk, er det veldig lett å bli glad i Twitter. Men hvis man vil snakke med folk, diskutere og delta aktivt, krever det veldig mye jobb og innsats.
   Blogg og FB er mer enn bra nok egentlig, for det er jo ikke noe vits å dele de samme bildene på flere steder enn det 🙂