Tilbake på jobb-negler

Om mandag var det ingen bønn, nå er hverdagen tilbake med alt det innebærer. Var de 4 første dagene av uka på den ene jobben, har fått kontoret mitt i orden i den nygamle skolebygningen. I dag har jeg vært på den andre jobben og fått unna litt småtterier der.

Det var helt klart på tide med nye negler nå. Bort med sommerneglene, inn med tilbake på jobb-negler. De gamle neglene har virkelig fått kjørt seg i sommer:

Dette er den “pene” hånda, høyre hånd så helt forferdelig ut på enkelte negler.

Da sommerfuglneglene ble lagt, sa jeg at hun kunne velge mellom airbrush eller french tip med noggo attåt. Jeg sa også at det hun ikke valgte den gangen var det jeg kom til å velge neste gang. Derfor ble det french tip med noggo attåt i dag:

Ser dere at det er glitter på det rosa? 😀

Jeg liker jo at neglene blir ganske korte når jeg er hos Neglrommet, siden jeg lar det gå 5 uker før neste besøk. Nå ble det kanskje litt vel kort, de hvite tip’ene ble litt snaue. Men det er ikke hennes skyld, jeg er superfornøyd med jobben!

Jeg grubler alltid litt på hva jeg skal ha neste gang, så nå har dere 5 uker på å komme med tips til meg. Fyr løs!

2 Comments

  • Gorgon Vaktmester

    Jeg har i grunnen ikke noe forslag, men jeg har et spørsmål: Er det ikke litt upraktisk med slike spisse hjørner på neglene?

    • Kjersti

      Gorgon Vaktmester: Tja, både og. Stort sett merker jeg ikke noe til det, henger meg ikke opp i noe med de. Men det er klart at hvis jeg f.eks. klør på et myggstikk, kan det være at jeg får et ekstra kloremerke av og til, hvis det blir litt vel intens kløing.