To do sommeren 2022

Jeg vet at sommeren 2022 ikke er over, men min ferie er over, og dermed vet jeg også at det ikke vil bli gjort mer på to do-lista mi. Så da er det på tide å ta en titt på den og se hva som har blitt gjort og hva som ikke har blitt gjort.

Male hytta:
Dette har vel stått på to do-lista i 5 år, ble ikke gjort i år heller. Kanskje betale noen for å gjøre det neste år?

Tømme garasjen:
Å så flinke vi var!

Fjerne lupiner:
Vi fjernet en søplesekk av de tidlig i sommer, det var på ingen måte nok. Kan vi håpe at vi er mer disiplinerte på dette neste år?

Fjerne brennesle:
Vi har tatt halvparten, det vil si det som var foran den delen av garasjen som ikke blir brukt. Resten er langs siden av garasjen, og vi har rett og slett ikke gidda.

Begynne på å reparere gressplen:
På ett eller annet tidspunkt, for et ukjent antall år siden, sluttet vi å klippe plenen. Nå er plenen ikke en plen lenger, men et villniss bestående av ugress, engblomster og annet ræl. Eileif startet såvidt tidlig i sommer med å klippe en bitteliten del av det som en gang skal bli en gressplen igjen, men så gadd vi ikke mer.

Fjerne klatreplante fra verandaen:
Der var vi også veldig flinke!

Og det var egentlig ikke en veldig krevende jobb, så det gjelder bare å holde den nede de kommende årene.

Dra på dagsturer:
Det ble ikke noen flere dagsturer enn den ene dagen til Ed:

Allikevel har det ikke vært et stort savn, så da var det antagelig ikke så farlig.

Minst en natt i telt:
En stund før ferien spurte jeg Eileif om det var noe han hadde lyst til å gjøre i ferien. Han nevnte en natt i telt, derfor ble det punktet skrevet på to do-lista. Et stykke ute i ferien spurte jeg han om det fortsatt var aktuelt, men da foreslo han en natt på hytta. Og en natt på hytta ble det:

Koselig var det også!

Cache mange dager:
Av 30 dager ferie (minus de 3 dagene jeg var på jobb), ble det cachet på 6 av de:

2. juli var jeg i Son:

Den dagen ble det 17 funn.

4. juli var vi i Ed:

Da ble det 8 funn.

5. juli dro jeg til Begby:

9 funn den dagen.

10. juli var det event i Hafslundparken:

7 funn den dagen.

16. juli var jeg først på Kjøkøy:

Og så ble det en FTF i mitt eget nabolag:

Totalt 20 funn den dagen.

Og til sist, 28. juli var det Trømborgfjella:

27 funn den dagen.

Totalt ble det 88 funn i løpet av ferien. Slettes ikke noe dårlig tall, mye mer enn jeg har funnet noen av de andre månedene i år, men jeg skulle gjerne ha funnet flere. Får liksom ikke nok 😉

Få ordnet pipa i 2. etasje:
Må få en murer til å titte på litt murpuss som har sprukket opp. Det bør egentlig gjøres før fyringssesongen setter igang, selv om ferien er over.

Spise mange kuleis:
Jeg har spist 3 kuler fordelt på 2 ganger, så jeg kan ikke kalle det mange og dermed stryke punktet som gjennomført. Men det ble først salt karamell og mangosorbet (sistnevnte var helt nydelig):

Og så ble det bringebærsorbet:

Fjerne døde plommetrær:
Nope, de står der de alltid har stått, og de står heldigvis ikke i veien.

Vedlikehold på cacher:
Jeg hadde 3 cacher som trengte vedlikehold, fikk tatt en av de:

Må jo bare pelle meg ut og ta de to andre også, men jeg vet at de fortsatt er mulig å signere på. I tillegg fikk jeg her om dagen beskjed om en som var borte, men den ligger helt inntil veien, så den er enkel å fikse.

Vaske vedovnglass:
Et tiltak gjennom hele vinteren, siden det blir fullt av sot i løpet av et par fyringer, men det var greit å få gjort det tidlig i sommer, så ovnen har sett pen ut gjennom sommeren ihvertfall.

Escaperoom med Eileif:
Vi startet jo på Den hvite dame-rommet på Fredriksten hotell før jul, men så har det gått litt i glemmeboka. I sommer tok vi turen tilbake, og nå klarte vi rommet. Hurra!

Nordens Ark med Eileif:
Det var et punkt jeg slang på underveis i ferien, bare sånn for å ha det som et mulig tips. Vi kom ikke så langt, men jeg håper vi får tatt en tur snart. Er lenge siden sist.

Jeg er ganske fornøyd med hva som ble gjort og hva som ikke ble gjort. Klart mer skulle vært gjort, men selv jeg klarer å være litt spontan i løpet av en ferie, og jeg er ikke avhengig av at alt skal stå på en liste for at jeg skal kunne gjøre det. Så ingen klager herfra 😊