Verdens beste har bursdag

Den aller, aller besteste har bursdag i dag! Som vanlig vil han ikke ha noe styr på dagen sin, så nå på morgenen og formiddagen holder han seg på jobb, og så blir det en stille og rolig ettermiddag og kveld hjemme. Men det stopper meg ikke fra å gjøre bittelitt stas på han, og noen bilder fra det siste året må med. Først fra en kjøretur i februar:

Så fra vår første tur til La Linea-cachene i Trømborgfjella i mars:

Og fra vår andre tur til La Linea-cachene i Trømborgfjella i april:

Tenk at denne mannen, som ikke er det minste interessert i caching, gidder å bli med meg ut, gang på gang, for at jeg skal få noen flere funn i statistikken min. Han er snill, han! ❤

Siste bilde er fra en vedlikeholdstur på en av mine cacher nå i sommer:

Varmt som juling, bratt som fysj, og en sliten Nairo med rennende øyne, men vi er like blide 😊

Gratulerer så mye med dagen, kjære mannen min! Elsker deg til månen og tilbake 🥰😘

2 Comments