Vinner av kommentar-konkurransen

Da er kvelden snart over, og det er måneden også, og vinneren av månedens toppkommentatorkonkurranse ble… *trommevirvel*… Ola! Gratulerer så mye, og tusen takk for alle kommentarene, både de hjelpsomme, de morsomme og de informative 🙂

Gi meg beskjed via en kommentar eller en mail om du vil at jeg skal skrive innlegget ditt eller om du vil skrive et gjesteinnlegg her, da kan du sende meg det på mail og så publiserer jeg det for deg.

Ny konkurranse starter i morgen 🙂

2 Comments

  • Ola

    Hehe, woho! 🙂

    Janei, eg har jo etterlyst eit innlegg der du forteller om korleis de gjer dei meir tekniske aspekta av geocaching med kva software de bruker til å massere pocket queries, kva software de bruker til å putte PQs inn på GPSen og sånne nerdete ting.. så om du skriver litt om det blir det glede i heimen her 🙂

    • Kjersti

      Da skal jeg høre med min kjære om han kan hjelpe meg med det i dag, til ære for deg 🙂