En rusletur i hagen

Alle dagene med regn i det siste har gjort at jeg ikke har fått gjort noe i hagen, og jeg har heller ikke fått tatt noen runder for å se hva som skjer. Men nå på morgenkvisten har regnet stoppet for en stund, så jeg hentet kameraet og “sprang” ut i altfor høyt og vått gress.

På utsiden av døra har det skjedd ting i begge bedene. Rosene som bare såvidt stakk opp over jorda i våres har strukket seg og kommer nå med vakre klaser med blomster:I de samme bedene har jeg også klematis, og nå har endelig blomstene begynt å komme på de:Det er litt av et skue når det lyser lilla rundt hele døra!

Det våte været har gjort at jordbærene råtner rimelig fort. Men fremdeles er det mulig å finne et og annet bær 🙂Gode er de også!

Generelt sett er det lite bær i år, det gjelder også bringebær, men til gjengjeld er de som er der både store og søte.Vi rakk jo bare å trimme det ene epletreet i våres, og snodig nok er det akkurat det treet som har mengder med epler:På det andre treet har vi så langt bare funnet ett eple, så jeg tror nok det skal få en trim neste år.

Til sist var det denne klatrerosen min da, som avblomstrer så fort at jeg ikke rekker å ta bilde. Det har skjedd igjen, den knuppen jeg så forrige gang jeg var nede er nå avblomstret, og nå er det to knupper igjen. Her er den som har kommet lengst:Så får vi se om jeg rekker å få tatt et skikkelig bilde av denne i morgen eller tirsdag.

Alle bildene kan du se i denne mappen også.