Vinner av Personal Shopper-konkurransen!

Det var utrolig stas for meg å få lov til å dele ut en gratis konsultasjon hos Personal Shopper Siv på Ski storsenter, og jeg har prøvd så godt jeg kan å promotere konkurransen ved å dele konkurranseinnlegget flere ganger på både Facebook-siden til bloggen og på min personlige Facebook-konto. Det var til slutt 3 som meldte seg på, og for at det skulle bli 100 % rettferdig, noterte jeg både når de kommenterte og når de delte konkurranseinnlegget, for at de skulle få sine nummererte lodd i riktig rekkefølge. Derfor ble det slik:

Anita kommenterte = 1
Cecilie kommenterte = 2
Cecilie delte = 3
Camilla kommenterte = 4
Camilla delte = 5
Anita delte = 6

Og for at det fortsatt skulle være 100 % rettferdig, brukte jeg random.org for å trekke loddnummeret, og slik ble det:

Gratulerer, Anita! Du har antagelig hørt fra meg før du ser dette blogginnlegget 😉

2 Comments