Event på Rossö

Event på Rossö

Det er ikke manko på event/CITO for tiden, og i dag var jeg på mitt fjerde på en uke. Det siste for denne gang er til helgen, det forundrer meg ikke om jeg dukker opp der også.

I dag var det event på idylliske Rossö, like sør for Strömstad. Jeg hadde aldri vært der før, og jeg kjører sjeldent veiene i de traktene, så jeg ville prøve å få tatt noen flere cacher i området når jeg først var der. Noen av de har vært der en stund, andre var nesten splitter nye (men selvsagt uten FTF-muligheter).

Det ble 3 stopp på vei ut til eventet. Færre enn jeg hadde planlagt, men på de andre stedene var det enten folk i veien, eller så var jeg usikker på hvor jeg skulle kjøre.

Siden det ikke ble så mange stopp, var jeg tidlig på eventstedet, og da fikk jeg tid til å titte litt rundt. Rossö er helt klart en av de mange perlene i den svenske skjærgården, med små, idylliske hytter og sjøbuer:

Utsikten var det heller ikke noe å si på:

Vi var ikke så mange på event i dag, men koselig var det uansett. EO disket opp med nydelige muffins:

Og for de som samler på skjell, var dette området en skattekiste ut av en annen verden. Her et av de større eksemplarene:

Pappaen til EO tok sjøveien til eventet:

Og så var det denne utsikten igjen da:

På vei hjemover ville jeg igjen prøve meg på de jeg hoppet over på vei til eventet, og en cachekompis hang seg på. De fleste av cachene jeg ville ta hadde han allerede tatt, men det var én cache han ikke hadde logget, og så ble jeg med han til en cache han hadde på planen, som jeg heller ikke hadde tatt.

Totalt endte jeg opp med 11 funn i dag: 1 event, 4 mysteryer (3 hadde jeg løst helt på egen hånd!) og 6 tradisjonelle. En veldig fin cachesøndag!

2 Replies to “Event på Rossö”

  1. Jammen har du vært aktiv på event-fronten i det siste :) Ser herlig ut det 1. bildet med utsikt over sjøen.

    1. Tove: Ja, det har tatt av litt i det siste, men det er moro å få med seg når man har mulighet. Det var så vakkert der ute! Kan tenke meg det er mange populære strender der om sommeren :)

Comments are closed.