Fra 0 til 1

Jeg hadde tenkt å kalle dette innlegget for noe sånt som “Jeg fyller hull” eller “Hull blir fylt” eller noe i den dur, men jeg mistenker jeg kunne ha fått mange litt mer lugubre besøk på bloggen, og at noen av dere ville anklage meg for å holde på med clickbait :p Derfor ble det en heller mystisk overskrift, men jeg gjetter på at en del av dere fort skjønner hva det dreier seg om allikevel 🙂

Jeg har satt meg et mål om å fylle en av matrisene i geocachingstatistikken min. D/T-matrisen er det ikke, for selv om jeg bare mangler 12, så er de rimelig vanskelige. Jasmer (utleggsmåned-matrisen) er det heller ikke, der mangler jeg 56 måneder og jeg mistenker at jeg aldri kommer til å fylle den.

Nei, jeg har gått for dato-matrisen. Der mangler jeg 77 dager/datoer, og det er jo overkommelig. Spesielt siden jeg ikke trenger å tenke hverken vanskelighetsgrad, terrenggrad eller utleggsmåned, jeg trenger bare å finne ett eller annet eller delta på et event de dagene jeg mangler noe.

De jeg mangler på hverdager må jeg jo ta i forbindelse med jobb. Jeg liker veldig godt å kunne dra rett hjem etter jobb, så de dagene jeg klarer å ta en på morgenen, er jeg veldig glad. Sånn som i går:

Og også i dag:

I tillegg var begge disse to faktisk cacher jeg har tittet etter tidligere uten å finne de, så det var ekstra godt å gjøre de om til smileys på kartet.

Jeg har også et ekstra mål med å fylle denne matrisen, men jeg er ekstremt usikker på om jeg klarer det. Det krever nemlig både nøye utregninger og god planlegging, så tiden vil vise om det går i boks eller ikke 🙂

4 Comments

 • boerboelheidi

  Skulle ønske jeg kunne tatt en cache på tur til jobb, nå og da. Men, slik er det bare. Å finne cacher man har sett etter uten funn tidligere gjør det jo dobbelt så morsomt 😀
  Syntes ikke det var så mystisk overskrift, kanskje pga en snap eller to 😉 Hadde vært myye mer morsomt med en av de første du tenkte på ?

  • Kjersti

   Heidi: Det er begrenset hvor mange cacher man kan spare til en annen gang når man trenger noen, derfor blir det jo tomt for cacher å ta på vei til jobb til slutt. Sånn er det jo for meg også, jeg må jo kjøre lengre og lengre for å ta en.
   Helt klart! Nå hadde jeg ikke DNF’et de siden jeg følte jeg ikke hadde tittet godt nok, men godt å bli ferdig med de uansett.
   Jeg var rett og slett ikke tøff nok til å velge en av de andre overskriftene 😉

 • Tove

  Lykke til. Har en mistanke om at du greier å nå begge målene dine 🙂 Jeg har en mnd. der jeg mangler bare en dag, men selv om jeg var klar over det og har potensielle enkle funn i nærheten så ligger den der fortsatt uten funn.

  • Kjersti

   Tove: Takk! At jeg klarer å fylle datomatrisen, er jeg ganske sikker på. Men om jeg klarer det andre målet er jeg mye mer usikker på. Tiden vil vise 🙂
   Jeg liker jo å ha mål å strekke meg etter til en viss grad. Har man ikke det minste interesse av statistikk og mål som innebærer statistikk, er det ikke noe rart man ikke har fokus på det. Og den datoen du mangler kommer alltids tilbake, år etter år, så du har mange muligheter 🙂