Helgens hendelser

Siden Eileif skulle jobbe natt til i dag, ville jeg ta med meg Nairo ut av huset i går, så Eileif kunne få sove lengst mulig. Som tenkt, så gjort, Nairo og jeg satt kursen mot Tvetervann igjen for å se om vi kunne finne de siste cachene jeg ikke har tatt i det området. Parkerte på anvist plass, gikk og fant den første cachen, og gikk tilbake til bilen for å ta med meg Nairo. Skulle samtidig gjøre klar GPS’en for neste cache, men nei, den var ikke der. Og det var heller ingen av de andre i dette området som jeg er 100 % sikker på at jeg overførte på morgenen. Grrr!

Da var det bare å iverksette plan B, nemlig en mye kortere tur ikke så langt unna. Jeg hadde overført disse i tilfelle vi hadde ork til å ta de etter den lange turen, og heldigvis hadde de faktisk blitt med over. Skjønner ikke hvorfor noen ble overført og ikke andre, jeg gjorde jo nøyaktig det samme på alle!

Vel, vel. Jeg parkerte, og vi begynte turen på rene autostradaen:

Så gikk det over til delvis gjengrodd traktorvei, og den siste biten var det delvis gjengrodd sti. Men takket være cachene fant vi frem til gruvene:

Dette var ikke lange turen, men jeg hadde mat til både Nairo og meg selv i sekken, så da tok vi en matpause før vi gikk tilbake. Veldig fornøyd gutt som fikk våtfôr:

Jeg er som kjent ikke glad i å cache med mobilen, men jeg ville ha noen flere funn, og da måtte mobilen til pers. Så jeg fant ut hvor jeg ville kjøre, lastet ned og lagret de aktuelle cachene, og stolte på offlinemodus resten av dagen. Dette var i all hovedsak park&grab-cacher, og da går det stort sett greit med mobilen. Så jeg endte opp med 15 funn, og er veldig fornøyd med det. Suveniren for september ble også sikret, men jeg har ikke tenkt å ikke cache resten av måneden av den grunn 😉

På vei hjem stoppet jeg ved min favorittrestaurant og kjøpte med meg mat som skulle bli middag et par timer senere:

Det største problemet med god mat, er at den tar slutt! Men åh, som jeg koste meg!

Kvelden ble tilbragt foran tv’en og Stjernekamp. For første gang i historien prioriterer jeg Stjernekamp foran Skal vi danse, ene og alene fordi jeg ikke aner hvem flesteparten av deltakerne i Skal vi danse er. Nå er det flere i Stjernekamp jeg heller ikke vet hvem er, men allikevel prioriterer jeg sånn i år. Uvant!

Da Eileif kom hjem i morges gikk han rett og la seg, han skulle tilbake på jobb i ettermiddag. Igjen ville jeg få Nairo ut så Eileif kunne få sove, men værvarselet i dag fristet ikke til noen langtur i skogen, så det ble noen kilometer langs hovedveien. Og når det regner, så kler man seg deretter; nemlig i regndress og gummistøvler. Dummeste jeg har gjort på lenge, nå har jeg to schwære og nesten blødende gnagsår bak på hver hæl. Fytti svarteste granskauen, så vondt det gjør! 🙁

Ellers har jeg hatt en skikkelig sløv søndag, som ble toppet med gårsdagens Skal vi danse og en stor bolle popcorn:

Jeg visste jo hvem som røk ut, men jeg synes det er moro å se på uansett. Og så fikk jeg strikket litt samtidig, på neste pinne skal jeg starte felling. Skummelt!

Hva har dere gjort i helgen?

6 Comments

 • Tove

  Det er sååå irriterende å oppdage at cachene ikke ligger på gps’n. Men du fikk visst en fin cachetur likevel.

  Det begynner visst å minke på kjendisene som takker ja til å være med på div. serier. Det er ikke mange kjendiser som jeg kjenner til som er med her og der. På den annen side så blir man jo kjent med nye. Om det er ønskelig er kanskje en annen sak. Og så er det noen som går igjen i “alle” serier.

  • Kjersti

   Tove: Det mest irriterende er at jeg ikke forstår hvorfor de ikke ble med over til GPS’en. Hadde jeg forstått det, hadde jeg vært litt mindre irritert. Joda, turen var fin den, men altfor kort i forhold til planlagt tur.
   Både Skal vi danse og Stjernekamp har vel brukt opp de fleste A-kjendisene, ihvertfall av de som kunne tenke seg å være med. I tillegg tror jeg også det går en del på hvilke andre typer program man ser på, jeg ser jo f.eks. ikke på Paradise Hotel, derfor kjenner jeg ikke kjendisene derfra. Samtidig synes jeg både Skal vi danse og Stjernekamp er veldig bra program, så jeg har jo lyst til å se de uansett hvem som er med, men det er helt klart mer moro når det er kjendiser jeg vet hvem er.

 • boerboelheidi

  Sushi ? Regndress ? Jeg har regndress, når jeg tenker meg om. Men tror jeg kan telle på en hånd de gangene jeg har brukt den de årene (det er noen) jeg har brukt den, det regner jo ikke i Skjåk ?Har slitt ut et par gummistøvler pga geocaching, så burde ha kjøpt meg nye.
  Jeg har aldri blitt til å sett på Stjernekamp,vet ikke hvorfor, men det fenger liksom ikke. Skal vi danse derimot 😀 Er som oftest et par tre jeg liker veldig godt, og det motsatte..
  Men, ser du ikke på Paradise Hotel!? ? Jeg så på for en del år siden, litt nå og da. Det har endret seg litt det også tror jeg, ut fra det jeg leser. Ikke akkurat hva jeg velger å bruke litt tid på å se.

  • Kjersti

   Heidi: Sushi nam-nam!!! 😀 Åh, regndress er man nødt til å ha her nede. Ikke at vi snakker Bergens-regn her, men nok til at man må ha 🙂
   Jeg så ikke på den første Stjernekamp-sesongen, men jeg har sett på alle de andre. Og så har jeg sett alle sesongene av Skal vi danse. Skulle fremdeles ønske det var meg utpå der! Og ja, jeg har favoritter i begge program, Thea står øverst i Skal vi danse 🙂
   *ler* Nei, det gjør jeg jaggu ikke. Så den aller første amerikanske sesongen for veldig mange år siden, husker fremdeles hvem som vant (ikke navn, bare utseende). Men nei, har ikke noe behov for å se hverken det eller Ex on the beach eller Love island eller Ungkaren/Ungkarskvinnen. Ærlig talt! :p

   • boerboelheidi

    Jeg har sett på ungkaren også jeg ? Men det er mange år siden. De andre nyere seriene synes jeg at jeg får alt for mye informasjon om fra aviser osv. Men de må vel ha slike program for at en del yngre skal se på, eller andre grunner jeg ikke kommer på 😛

    • Kjersti

     Heidi: Det er nok sant det, at de prøver å lokke til seg de yngre ved å ha sånne program. Og det er greit nok, jeg bare synes konseptene blir for dumme uansett. Ikke min smak 🙂