Fra vask til vask med søya Shauna

Jeg har jo hatt permanent mange ganger før, men aldri med så kort hår som jeg har nå. Det en helt annen opplevelse å vaske det og å prøve å få noe ordning på det, derfor tenkte jeg å ta dere med på hva jeg gjør og hvordan jeg ser ut fra vask til vask. Jeg føler meg til tider som søya Shauna (dårlig ordspill på sauen Shaun :p ), og jeg byr på noen virkelig lite flatterende bilder av meg selv her altså 😀

Jeg vasker alltid håret på ettermiddagen/kvelden, hver andre til tredje dag. Egentlig kunne jeg ventet lengre, for med krøller er håret veldig mye mer tørt og veldig mye mindre fett enn det er uten krøller, men jeg fortsetter i den samme tralten. Siden det er såpass tørt og brusete, bruker jeg hårkur så ofte jeg kan:

Hårkuren sitter i så lenge jeg gidder, som regel et par-tre timer. Når den er skylt ut, er det på med microfiberhåndkle helt til håret ikke drypper lenger. Tar ikke lange tiden, håret mitt har alltid tørket fort:

Så er det på tide med litt produkter, så det ikke ser ut som om hodet mitt er dobbelt så stort som det egentlig er 😉

Først er det Paul Mitchell Super Skinny Serum, hovedsaklig i tuppene og i den grå delen av luggen. Så er det en eller annen Leave-in balsam, for øyeblikket denne fra Reedley. Hadde en annen før jeg tok permanent, synes vel egentlig ikke at jeg merker noen forskjell med noen av de, men de gjør helt sikkert noe godt for håret. Så er det hårskum til slutt, rett og slett for å roe ned bruset i håret. Da blir det en wet look jeg ikke liker, men jeg lover at det bedrer seg:

Som sagt; søya Shauna :p Sånn ser det ut når jeg går og legger meg.

Neste bilde er tatt sånn ca 48 sekunder etter at jeg har våknet og 4 sekunder etter at jeg har kledd på meg. Mye sterkt lys om morgenen:

Så grimasen kommer av lyset 😉

Håret kan jeg absolutt leve med. Litt dytting hit og dit, så er jeg fornøyd med sveisen den dagen. Men utpå ettermiddagen blir det gjerne til at jeg setter opp luggen med kneppspenner:

Neste morgen, her har jeg stått helt opp men ikke gjort noe med håret:

Trøtt som juling og ikke mye sveis igjen. I tillegg ligger luggen veldig bakover på akkurat dette bildet, drar jeg den frem der den skal være står den mer ut. Og det liker jeg ikke. Derfor går jeg gjerne gjennom med litt hårskum igjen:

Og da ser det bra nok ut til at det funker den dagen også.

Det er ikke mer enn 2 1/2 uke siden jeg tok permanent, så jeg forventer at krøllene skal strekke seg litt til, og da blir jeg kanskje litt mindre søya Shauna :p

4 Comments

 • Røllander

  Sitter å flirer 😂 Digger deg og at du lager en slik hårblogg bilde for bilde. Synes du er knallfin på håret jeg men det tar tid før man venner seg til krøllen og at de demper seg litt . Jeg med lyst hår ser mye mere ut som en sau pluss at jeg har supertykkt hår . Lov You a lot 🥰 🐑🐩

  • Kjersti

   Røllander: Bra! Det var meninga å få frem noen glis med dette, spesielt med de to nettopp-stått-opp-bildene :p
   Takk! Jeg elsker jo krøller, er egentlig litt rart at det er 19 år siden forrige permanent. Men jeg ville vel bort fra 80-tallet 😉
   Det finnes mørke får i flokken også, vettu, og nå er jeg snart så grå at jeg er mer lys enn mørk 😉
   Love you too, snuppa! <3

 • boerboelheidi

  Men vet du.. Du bør seriøst vurdere å klippe deg enda kortere 😃 Det første bildet der var knallfint! Du kledde det utrolig bra.

  • Kjersti

   Heidi: Takk! Men jeg tror jeg med ganske stor sikkerhet kan si at det ikke blir kortere 🙂