Siste dagen i juli 2019

Dette innlegget ble skrevet for noen dager siden. Derfor er ikke de siste 5 dagene av juli, og dermed også feriedag nummer 13, 14 og 15, tatt med, men de blir helt sikkert behørig dokumentert i ett eller flere kommende blogginnlegg.

Månedens høydepunkt:
Ikke tvil: besøket av Heidi, Tore og Jen:

Det er jo alltid et høydepunkt med besøk av de 🙂

Et annet høydepunkt er at jeg om torsdag ble ferdig med geoarten Halden på kartet:

Raymond og jeg hadde jo en heldag i fjor hvor vi fikk tatt alle jeg manglet, men vi måtte DNF’e én. Den ble vedlikeholdt tidligere i år, og om torsdag tok jeg turen og fikk logget den.

Så var også bilferien vi akkurat har kommet hjem fra et høydepunkt, men der får jeg jukse litt og eventuelt ta det med i august-oppsummeringen. Det kommer ihvertfall blogginnlegg fra turen de kommende dagene.

Månedens nedtur:
Det kommer vel ikke som noen overraskelse på noen at jeg nevner varmen under dette punktet. Fredag var Halden uoffisielt Norges varmeste by, og jeg trives ikke…

Det å gå ut av kontoret mitt for siste gang er vel ikke egentlig en nedtur, men ihvertfall veldig vemodig:

Månedens bøker:
Jeg ble ferdig med Ikke bare oss to av Fionnuala Kearney:

Omtalen kommer du til hvis du klikker her.

Månedens hverdagsøyeblikk:
Det har vært mange fine solnedganger i juli, her er en av de:

Månedens Nairo:
Jeg vet at Heidi og Tore er flinke med Nairo, de takler han på den rette måten. Allikevel ble jeg mektig imponert over han da vi hadde besøk, han oppførte seg eksemplarisk nesten hele tiden:

Takk til Heidi som fikk tatt dette bildet 🙂

Månedens shopping:
Jeg brukte penger på krøller:

Og sånn bare for å ha sagt det: jeg er fornøyd! Men jeg er rimelig sikker på at jeg kommer til å la det gro ut. Føler at det lange håret er mer meg.

Månedens strikketøy:
Jeg har strikket noen få pinner i ferien, men det er fremdeles et stykke igjen til den kommende gaven er ferdig og jeg kan begynne på noe annet.

Månedens naturbilde:
Fra den lille cacheturen min for en uke siden:

Var det noen som sa at Østfold var flatt?

2 Comments

 • boerboelheidi

  August! ? Jaja, det pleier å være en fin måned, september også ?
  Ble jo ferieturen vår, turen til dere i år ?
  Men nå forsto jeg plutselig hvorfor jeg aldri fant igjen det bildet av Nairo på mobilen min.. det var på snap, og det er jo ikke alle som er like flinke til å lagre ? Jeg lærer ikke heller, en sjelden gang lagrer jeg, men som oftest så “det må jeg huske på å lagre etterpå”, og det skjer jo ikke, og plutselig (?) er det borte.
  Nairo er jo bare søt og sjarmerende da ?
  Jeg har strikket litt denne uken ?

  Gleder meg til å lese om turen dere var på ?

  • Kjersti

   Heidi: Oktober, den beste måneden i året :p , kan også være fin, ihvertfall her nede 😀
   Føler meg beæret! <3d
   *ler* Venn deg til å lagre før du sender ut bildet på stories, så har du det! Eller så mener jeg du kan finne alle snappene i noe arkivgreier inne i selve snap, hvis det ikke da er en funksjon du må aktivere først.
   Joda, han kan absolutt være det når han ikke blir altfor amorøs. Og selv om jeg så et par ganger at han nesten kom i det hjørnet da dere var her, så er det lettere å få han ut av den tankegangen nå.
   Jeg har hele tiden lyst til å strikke, men jeg vil ha noe å se på på tv imens jeg strikker, og det er ikke ofte det går noe interessant på tv nå for tiden.
   Jeg tror og håper at første del av turen kommer i dag 🙂