Julegaveønske…igjen

I slutten av august skrev jeg dette innlegget, hvor jeg ønsket meg flere følgere på Facebook-siden til bloggen. Responsen var overveldende, og jeg kom fort opp i 189 følgere, tusen hjertelig takk!

Nå prøver jeg igjen, siden jeg har så veldig lyst på 200 følgere. 11 nye som trykker liker i løpet av 12 dager betyr jo mindre enn én pr dag, og det må vel gå an?

Det er flere veier til Rom, og det er flere måter å komme seg til Facebook-siden på. Den ene er å finne boksen til høyre her, hvor det står Facebook, og trykke liker der.

Den andre er å følge denne linken og trykke liker der.

Den tredje er å søke på Facebook etter PilarisKjersti, og finner du profilbildet og banneret som du ser på bildet under her, da vet du at du har kommet rett:

Og da er det bare å klikke liker.

Jeg setter også veldig stor pris på om du deler siden videre, kanskje du kjenner noen som ville synes det var morsomt å lese mine små skriblerier av og til?

Og ja, det er utrolig kleint å selge seg selv på denne måten, be om å få følgere… Men det hadde vært så moro å se tohundretallet, og det tar jo bare noen få sekunder!

Fortsatt god førjulstid! <3