Påskeslutt

Påskeslutt

Ikke mange timene igjen av påsken 2017 nå. Det har vært en innholdsrik påske hvor jeg har fått gjort mer vil-ting enn må-ting, jeg har funnet ganske mange flere cacher enn hva jeg trodde jeg kom til å finne, og jeg har fått strikket mye mindre enn jeg ønsket da det å sitte ikke er noe jeg gjør med glede for tiden.

I dag har vaskemaskinen fått kjørt seg, jeg har fått gjort vedlikehold på to av cachene mine, og jeg har funnet en cache, noe som gjør at jeg har kommet opp i totalt 20 funn siden skjærtorsdag. Fornøyd med det!

En av cachene jeg har hatt vedlikehold på i dag var mitt første utlegg, Glende bro. Der har trærne også startet våren:

Og hvitveisen blomstrer fremdeles:

Jeg har også brukt utallige timer på å gå gjennom themes til bloggen, og har i.g.j.e.n. byttet til et nytt. Dette fungerer både med størrelse på headerbildet, farger, at det er link til kommentarfeltet fra forsiden, at det er trådet kommentarfelt og en del andre ting som er viktig for meg. Det jeg ikke liker er den utstrakte bruken av store bokstaver, men det får jeg bare leve med. Kan dere leve med det? Er det noe som ikke fungerer? Som vanlig: hyl ut og si ifra :)

Jeg håper dere har hatt en fin påske og at dere har fått ladet batteriene.

6 Replies to “Påskeslutt”

 1. Er jo skikkelig vår hos dere :-)

  Synes det ser bra ut, men forstår ikke helt hva du mener med store bokstaver, er det overskriften du tenker på? Var det eneste jeg klarte å finne etter litt leting, men det synes ihvertfall jeg er helt ok. Hadde du ikke skrevet det så hade jeg ikke tenkt over det i det hele tatt ;-)
  Det jeg la merke til først, er den røde “streken” som går igjen flere steder, ble litt iøyefallende. Men er jo en start på hver enkelt ting, så antar det er for å være litt iøyefallende den er der.
  Så alt i alt synes jeg det ser bra ut :-D

  1. Heidi: Det er det! Det er kaldt på natta, men det betyr gjerne fine dager, så det er helt greit.
   Jupp, det er store bokstaver i alle overskriftene, inklusive de i menyene til høyre. I tillegg står det nå Turer Og Geocaching istedenfor Turer og geocaching i menyen øverst. For meg (og for de fleste flittige internettbrukere) betyr store bokstaver at man roper, og det synes jeg ikke er spesielt høflig. Men, la det være sagt at jeg legger ikke like godt merke til det på andres blogger som jeg gjør på min egen :)
   Jeg synes den røde streken var litt fin, den fremhever det den står i nærheten av.
   Takk for at du sier ifra! Det er jo tross alt dere som leser som ser themet mest, så det må jo fungere for dere også :)

   1. Måtte inn å se igjen, men tror ikke det er noe så mange vil legge merke til, slik med stor G osv, men forstår at det kan være litt irriterende. Er jo ofte slik at det er småting man irriterer seg mest over.
    Enig i dette med roping, men med overskrifter synes jeg det blir litt annerledes, synes det er greit. Og nå måtte jeg inn å se hos meg selv, for har ikke tenkt over det før. Ser ut som det er slik hos meg også, bortsett fra siste innlegg.. der har jeg glemt overskriften igjen :P Ellers så skriver jeg overskriften med store bokstaver, uten å tenke over det :D Nå fikk jeg noe å tenke på, får se hva som skjer i neste innlegg om jeg skriver med små boksvarer på overskriften.

    1. Heidi: Nemlig, det er de små tingene ;)
     Jeg synes ikke det er greit i overskrifter heller, men det er nå bare meg. Jeg trodde ditt theme gjorde det om til store bokstaver, sånn som mitt theme gjør, men som sagt, så tenker jeg ikke over det like mye hos andre som hos meg :)

 2. Synes det ble riktig så bra jeg, og det er ikke alle som tolker store bokstaver som roping. At et ord starter med stor bokstav gjennom overskriften er bare stilig synes jeg. Rart du ikke kan gå inn i html kodingen på temaene for å redigere slike småting. På blogspot der jeg har så er det en “avansert innstilling” som en kan endre på alle slike småting. Skal si du har vært iherdig i påsken, jeg har ikke fått gjort på langtnær alt jeg hadde tenkt. Det har jo snødd flere ganger i påsken og med sommerdekk på bilen så er det bare å holde seg hjemme.

  1. Lillian: Takk! Det er ikke html-koding bak bloggene i wordpress, det er en annen type koding. Og jeg kan sikkert gå inn og endre på det, men jeg kan ikke nok om koding til å tørre å gjøre det.
   Vi har heldigvis sluppet unna snøen her nede, kom noen få fnugg om fredag. Men ja, hold deg unna veien når det snør og du har sommerdekk!

Comments are closed.