Sesongens første snø

Sesongens første snø

I dag startet jeg dagen med å finne en cache, og dermed fylle nok en dato i matrisen. En dato til i oktober, så er den måneden full.

Så var det litt shopping. Det er meningen at jeg skal på et ugly christmas sweater party en eller annen gang før jul, og nå tror jeg at jeg har alt i boks. Om genseren er så himla stygg skal være usagt, men jeg tror helheten blir mindre pen ;) Og i tillegg kan jeg absolutt bruke ganske mye av det ved flere anledninger, så da er jeg fornøyd. Ble litt mer handling også, før jeg dro videre i bursdagsselskap til en herlig 8-åring. Og der fikk jeg høre at det hadde snødd flere steder i byen i dag, noe jeg ikke hadde fått med meg.

Jeg liker jo å få tatt bilde av sesongens første snø, så jeg var spent på å høre om det hadde snødd her hjemme da jeg kom hjem. Det hadde det og jeg fikk dermed ikke tatt bilde i år heller, akkurat som i fjor. Derfor får vi nøye oss med et bilde utover jordet, uten snø:

Når vi føyer på årets dato, blir statistikken seende slik ut:

2010: 21. oktober.
2011: 5. desember.
2012: 25. oktober.
2013: 5. desember.
2014: 7. november.
2015: 19. november.
2016: 5. november.
2017: 14. november.
2018: 27. oktober.

Ganske tidlig i år altså, men ikke det tidligste jeg har notert.

2 Replies to “Sesongens første snø”

  1. Kommer sikkert mer snø.. Du kan jo ta bilde av sesongens andre snø ❄😄
    Jeg husker aldri når snøen kommer, så slik sett er det greit å gjøre som du, skrive det opp, så ser man fra år til år. Litt morsomt å sammeligne.

    1. Heidi: Selv om vi bor i et ganske snøfattig område, vet jeg at det kommer mer snø i løpet av vinteren. Og jeg får garantert sjansen til å ta masse bilder av den. Men for blogginnleggets skyld hadde det vært mest stas med bilder av den første snøen :)
      Jeg husker det heller aldri, er helt avhengig av å finne igjen fjorårets innlegg.

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.