Glimt fra de siste dagene

Dagene går så i ett at jeg synes jeg knapt gjør noe annet enn å sove, jobbe, spise middag og sove igjen. Men jeg tar en og annen snap, og de kan jeg jo dele med de av dere jeg ikke har på snap 🙂 (snap’en min er forøvrig enten Pilaris Kjersti eller pilariskjersti, jeg skjønner ikke helt hva som er hva, men det er bare å legge meg til)

Jeg har kommet så langt på strikkeprosjektet mitt at jeg er i gang med det jeg hater aller mest, nemlig 5 pinner:

Joda, jeg var klar over at det finnes andre løsninger enn 5 pinner før jeg kjøpte disse, og etter at jeg snappet dette bildet har jeg fått masser med tips om andre pinner, så hvis jeg mot formodning skal strikke noe mer med 5 pinner, skal jeg seriøst vurdere å kjøpe de andre typene pinner. For dette er så kålete at jeg holder på å klikke i vinkel.

Om tirsdag var jeg på kurs/forelesning på jobb, og det ble holdt i Brygga kultursal. Det var et så fantastisk vær, så i pausen bare måtte jeg forevige festningen fra omtrent den samme vinkelen jeg gjorde sist jeg var på kurs/forelesning, men bare se her da folkens, er det ikke vakkert???

Blir ikke lei av Haldens stolthet, festningen, altså! <3

Om onsdag åpnet Haldens nyeste skole, barneskolen Kongeveien:

Den ligger rett ved siden av den andre jobben min, så vi har fulgt byggeprosjektet hele tiden. Skolen ligger tett ved Kongeveien, og dere skimter litt av baksiden av festningen helt til høyre i bildet. Kongeveien skole erstatter Folkvang skole og Idd skole, og Idd skole ble jo i sin tid skapt av en sammenslåing av Øberg skole og Iddevang skole.

I dag hadde jeg et hull i datomatrisen min, så det var på tide å finne en cache på morgenen igjen. Jeg hadde ikke lyst til å kjøre langt ut av byen, så jeg så meg ut et par rimelig sentrumsnære cacher, og gikk for den ene i morges. Ikke noe problem å finne den, og ikke var det altfor mye trafikk heller, så det gikk greit å logge. Mørkt som bare det var det også, men litt stemningslys fikk jeg der jeg parkerte:

Og i dag på jobb fikk jeg en søt snap:

Gutta mine jo <3

2 Comments

 • boerboelheidi

  Regner med at du har kommet et godt stykke oppover på strikkingen nå? Men så var det dette med at når man strikker noe med fem strikkepinner så er det som oftest slik at man må strikke det samme en gang til. Lykke til 😀 Fargen er like fin, for å få med litt positivt 😀
  Du får jo tatt en og annen cache i løpet av uken 😀 Misunner deg mye med området du bor i ang caching, og bare dette med å kunne finne en på tur til jobb *sukk* Morsomt å se områdene du finner cachene 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Jeg strikker bare når jeg ser på tv, og det er ikke veldig mye jeg følger med på tv for tiden, så det blir ikke mye strikking. Så nei, jeg er ikke engang ferdig med vrangborden, og ja, jeg må gjøre det hele en gang til. Puh… Takk! Og ja, jeg er fremdeles fornøyd med fargen 😀 Så takk for hjelpen!
   Noen uker er det kanskje bare én cache som må tas, andre uker er det 5. Joda, jeg er heldig som bor ved og jobber i en by med mange aktive cachere, så selv om byen i seg selv ikke er så stor, har jeg heldigvis litt å ta av og dermed også muligheten til å faktisk klare dette prosjektet. Jeg skal prøve å bli litt flinkere til å ta bilde av der jeg er på morgenen istedenfor å ta et “hurra”-bilde fra parkeringsplassen på jobb, men det kommer helt an på hvor dårlig tid jeg har 🙂