11 år siden henting

I dag er det 11 år siden vi hentet Nairo i Malung i Sverige. Føles egentlig som bare et par-tre år siden…samtidig har han jo alltid vært her!

Det var mye soving den første tiden, de følgende to bildene er tatt dagen etter at vi hentet denne lille, vakre pelsdotten. Først sover han i fanget mitt:

Ikke bare nekter han å sove på fanget nå, men hvis han hadde prøvd, hadde han tatt så mye plass at jeg ikke hadde fått gjort stort. Og det hadde vært koselig, det!

Her har han funnet kurven sin, og han sover med åpne øyne:

Han har stort sett lært seg å lukke øynene i voksen alder, men av og til ser vi fortsatt snev av barndommens fakter <3

Det ble en del oppdagelsesferder i hagen, her fra da vi hadde hatt han i 1 uke:

Se som den lille pelsballen springer for å ta igjen Eileif og D! 😀

Her har han vært hos oss i 2-3 uker, og vi hadde hatt besøk som hadde med seg gaver til han:

Lille vakre <3

Det siste bildet er tatt dagen før han fylte 11 år i desember i fjor:

Han ser litt sur ut, men det var nok bare fordi han ville at jeg skulle kaste ball istedenfor å ta bilder 😉

Som jeg har skrevet før, har han blitt en litt gretten, gammel gubbe som har noe å si store deler av dagen, og som ikke kan forstå hvorfor han ikke kan få noe å spise absolutt hele tiden. Men han er uansett hjertet mitt, og det skal ikke mer til enn at han legger seg helt inntil meg i senga en sjelden gang for at jeg smelter totalt og glemmer at han 5 minutter tidligere sutret over ett eller annet. Skjønneste lille pelsløse skapning <3 (som begynner å få litt underull igjen!)

6 Comments

  • Kjersti

   Heidi: Grusomt fort!
   *ler* Vinter og vinter, fru blom! I dag har det vært 10 plussgrader. Riktignok mye vind og litt regn, men ikke mye som ligner på vinter. Det sies at det skal bli kaldt igjen, og det forundrer meg ikke, men akkurat nå ser det heldigvis ikke sånn ut :p

   • boerboelheidi

    Og her har det IGJEN kommet litt for mye snø i går kveld og i natt! Det forsvinner store deler av den nå og da, så er ikke slik kjempemye som ligger, men blir så mye arbeid av det. Trøsten er at vi faktisk ikke har hatt det spesielt kaldt, noe jeg helt sikkert ikke burde ha skrevet..

    • Kjersti

     Heidi: Nå kommer dere til å få masse snø og mange kuldegrader…og det blir værende til mai… :p

 • Tove

  Vakre gutten 🙂 Det finnes vel ikke noe søtere enn en FL-valp <3 Ja hvor blir årene av? Jeg velger å ta det som et godt tegn, for det har selvfølgelig ikke noe med min egen aldre å gjøre 😉

  • Kjersti

   Tove: De er de absolutt vakreste av de alle! <3
   Nei, vi blir jo ikke eldre i det hele tatt! :p