12 års bryllupsdag

I dag er det 12 år siden verdens beste valgte å si ja til meg ❤️ Jeg prøver hvert år å finne nye bilder jeg ikke har lagt ut før, annet i den gamle bryllupsbloggen, men skal jeg være helt ærlig, så husker jeg ikke lenger hva jeg har lagt ut og ikke, så jeg prøver meg med disse:

Nygifte på kirketrappa, jeg med sola midt i fleisen:

Det er noen år siden jeg prøvde kjolen min, men den henger på garderoberommet, urenset… Eileif brukte dressen sin i dåp tidligere i år.

I bilen på vei til fotografering:

Og på dansegulvet:

Vi hadde to bryllupsdanser, først The Book of Love med Peter Gabriel, og så You Light Up My Life med LeAnn Rimes. Sistnevnte har vi egentlig ikke noe forhold til, men vi måtte jo ha en vals 🥰

Visste dere forresten av mange av videoene fra bryllupet ligger ute på YouTube-kanalen min? Scroll litt ned, så finner dere de.

12 år er silkebryllup, og det er jaggu ikke mye av silke som man kan gi til en mann. Derfor ble det slips og lommetørkle/pyntelommetørkle, og jeg sa unnskyld før han pakket opp siden jeg vet han hater slips.

Kjære mannen min, i år igjen vil jeg takke deg for en av de fineste dagene i mitt liv, den dagen for 12 år siden. Og takk for at du fremdeles står ved min side og holder ut alle mine særegenheter. Jeg elsker deg ❤️

2 Comments