En cache og mye shopping

Denne periodens challenge fra HQ er å komme seg ut flest mulige dager i perioden 5. juni til og med 2. juli. En suvenir for 5 dager, suvenir nummer 2 for 10 dager, og suvenir nummer 3 for 20 dager. Jeg visste med en gang at 20 dager var umulig for meg, så jeg gjør et forsøk på 10 dager, og da må jeg benytte enhver mulighet.

Med tanke på å fylle alle kalenderdager med minst 10 funn, så trengte jeg egentlig ikke å dra ut i dag da datoen allerede er fylt. Derfor fant jeg ut at jeg skulle ta en tur på Nordby, og det måtte da gå an å finne en cache ett eller annet sted på vei dit? Joda, det ligger noen langs den veien som jeg ikke har tatt, i tillegg har jeg fått info om noen arkiverte. Derfor gikk jeg for en av de arkiverte, og den tok meg langs denne fine delen av Bohusleden:

Dessverre var det en del spor etter villsvin her:

Så jeg prøvde å lage mest mulig lyd der jeg gikk, samtidig som jeg hele tiden tittet etter trær å klatre opp i. Å gå her iført kort kjole og sandaler var kanskje ikke det lureste valget, men det gikk heldigvis fint, jeg trengte ikke å hverken klatre eller løpe 😄

Jeg slet litt med å finne cachen, men etter et lite rop om hjelp ble den funnet. Takk og pris! Og så var det deilig å være inne i skogen, der var det litt kjøligere enn da jeg kom tilbake til bilen og sola stekte fra skyfri himmel:

Nå håper jeg noen kan skru ned den varmen snart! 🥵

Så var det å kjøre videre til Nordby. Jeg hadde en del på handlelista på mobilen og noe på handlelista i hodet. Bildene av det jeg har kjøpt har jeg tatt hjemme, men jeg legger de i den rekkefølgen de ble kjøpt.

Det ble en tynn, lang brun kjole på H&M:

Jeg er egentlig ikke så glad i kjoler, trives bedre i skjørt og overdel, men denne var såpass luftig og vid at den bør fungere fint.

Så ble det tre plagg fra to forskjellige sportsbutikker, husker ikke navnene på butikkene. Først en grå shorts fra Kari Traa:

Så en grå tights fra Kari Traa:

Har ingen planer om å begynne å trene, men de var gode å ha på og kjekke å ha i skapet.

Og så en singlet fra Kari Traa i lys lilla:

Jeg skulle ønske den var litt videre nederst, men den funker fint til sommerturer. Den er i et sånt stoff som er litt kjølig og som tørker fort.

Compeed plaster er en nødvendighet for meg som får gnagsår bare jeg tenker på å ta på meg sko, og de er mye billigere i Sverige:

Skulle innom Panduro for å kjøpe noe som skal brukes på en av venninnedagene i løpet av året, og da kom jeg over tøyfarge på salg:

Siden jeg har på bucketlista mi at jeg vil lage en batikk hettegenser, var det bare å ta med seg disse! Så er neste jobb å få kjøpt en hvit hettegenser i bomull, og så skal det farges 😊

Kjøpte en ting til (På ClasOhlson), men den får dere se i slutten av innlegget. Siden jeg nå hadde et fullt handlenett pluss den litt tunge tingen fra ClasOhlson, valgte jeg å gå ut i bilen, før jeg snudde og gikk inn på MaxiMat. Der ble dette med hjem:

Polarbrød med smør og nøkkelost (kummin) er noe av det beste jeg får som frokost/lunsj 🥰 I tillegg er jeg veldig glad i Port Salut, så en liten pakke av det ble også med. Alltid godt med noen andre typer te innimellom, og så fant jeg tannkremen jeg sverger til, men som er utrolig vanskelig å få tak i, så den kjøpte jeg ikke mindre enn 10 tuber av 🙈😍

I tillegg ble dette brettet med hjem:

Drikker ikke mer enn én boks om dagen, men det har allikevel blitt en avhengighet…

Ut i bilen med det, og så gå tilbake med min vogn pluss en vogn jeg fant på veien:

Hvorfor i heiteste gidder ikke folk å sette tilbake vognene???

Siste stopp for dagen var Gårdsbutiken. Nairo trengte mer olje og “trengte” mer godbiter, så dette ble med hjem derfra:

I tillegg fikk jeg skravlet litt med innehaveren, det var fryktelig lenge siden sist og dermed veldig koselig!

Etter middag var det tid for å sette sammen det jeg kjøpte på ClasOhlson:

Får det ikke mer moro enn man lager selv 🤪

Og med å sette sammen, mener jeg bare å feste en fot, for det var gulvvifte jeg kjøpte:

Jeg har en tradisjonell vifte her på “kontoret” mitt, men Eileif (og Nairo) trengte en i sofadelen av stua. Og den funker så bra at jeg vurderer å bytte til en sånn i mitt hjørne også! For selv om det meldes litt mindre varmt fremover, så er det fortsatt altfor varmt for meg, så enhver ting som kan hjelpe meg med å kjøle meg ned er hjertelig velkommen!