Artig museumsbesøk i Oslo

I dag dro jeg med meg Anita til Oslo for å gi henne julegaven fra i fjor. Hun ante ikke hvor vi skulle eller hva vi skulle, men fant fort ut at vi skulle til Oslo, men siden det er så mye å finne på der, gjorde det ingenting at destinasjonen var avslørt.

Jeg parkerte som vanlig på Oslo S, og på vei mot Karl Johan kom vi over en butikk som blant annet hadde denne monteren:

Vi ble fort enige i at vi måtte innom der på vei tilbake, og jeg skal love dere at det ble shoppet! 😍

Vi hadde såpass god tid at vi rakk å ta en lab-runde som går opp Karl Johan. Ett av spørsmålene tok oss bort til domkirken, og jeg måtte bare ta noen sekunder med refleksjon her:

❤️

Siste stopp på runden var ved slottet:

Vi prøvde å skaffe oss billetter til omvisning på slottet, for det hadde jo vært supermoro at neste snap kom innenfra slottet, men billettene var utsolgt 😫

Så var det tid for det vi faktisk skulle, og det var museumsbesøk. Hverken Anita eller jeg er noe særlig museumsmennesker, men dette var et litt spesielt museum, nemlig Paradox museum:

Alt i dette museet går på illusjoner, og man blir oppfordret til å ta bilder og videoer for å høyne opplevelsen, og derfor kommer det nå et skikkelig bilderas.

Jeg spiller kort med meg selv:

Jeg har fått Anitas hode på et fat:

Anita lærte seg å sveve:

Det var en bunnløs “brønn” der:

Den var faktisk litt ekkel å se ned i…

Anita ble et kaleidoskop:

Og jeg også:

Vi lærte å holde oss oppe opp/ned:

Jeg ble plutselig veldig liten:

Men så byttet vi både plass og rolle:

Det ser jo bare helt merkelig ut! 🤣

Anita fortsatte å være opp/ned:

Mens jeg valgte å fly en tur:

Det var masse annet å se og gjøre der, og vi brukte vel halvannen time på å le og bli overrasket. Anbefales absolutt! Vi fikk en del hjelp av de ansatte for å ta bilder der både Anita og jeg måtte gjøre noe, så jeg foreslår at dere er minst 3. Men en virkelig artig opplevelse!

Da vi kom ut, gikk vi forbi et showroom hvor denne lekkerbisken sto:

Noe som vet merke?

Dagen ble avsluttet med lunsj på Egon:

Eller, avsluttet er vel feil å si, siden vi shoppet oss nedover Karl Johan. Eller, shoppet er også feil å si, for det eneste som ble shoppet var sjokolade i butikken jeg nevnte først i innlegget. Men vi prøvde klær uten å finne noe som passet skikkelig.

Igjen en veldig koselig dag sammen Anita, tusen takk for turen 🥰

5 Comments