19 geocachingforsetter

Den første dagen i januar ble dette innlegget postet på bloggen til geocaching.com. Der står det 19 nyttårs geocachingforsetter, og jeg tenkte det kunne være moro å se om jeg klarer å innfri noen av de:


 1. Det har jeg allerede gjort.
 2. Hmmm…kanskje? 😉
 3. Skal jeg få til uten minste problem!
 4. Skal heller ikke bli noe som helst problem.
 5. Det er jeg heller tvilende til…
 6. Det finnes faktisk en ørliten mulighet for at det blir et Mega på meg i 2019.
 7. Jeg er flink til å logge DNF, men veldig ofte gidder jeg ikke å prøve på de på nytt. Men det går jo an å gjøre et forsøk.
 8. Det er også en mulighet for at jeg kan få til i år.
 9. Bortsett fra når jeg fyller datomatrisen på en arbeidsdag, så er det sjelden jeg cacher alene, så denne skal ikke bli noe problem.
 10. Nei. Alle TB’ene vi har sendt ut har blitt borte bortsett fra én, så det kaster jeg ikke bort penger på.
 11. Jeg har allerede 11 forskjellige cacher på én dag, så den slår jeg ikke.
 12. Det gjør jeg så gjerne!
 13. Blir ikke noe rundt tall på meg i år.
 14. Slettes ikke umulig å få til.
 15. Kjære cachevenner, kan noen legge ut noe her i mitt nabolag på et tidspunkt jeg er hjemme og har mulighet til å dra ut? Er jeg for kravstor, sier du?
 16. Det burde jeg jo klare!
 17. Det håper jeg at jeg klarer!
 18. Å klare 14 av de er kanskje å strekke strikken litt langt, men det går an å prøve 🙂
 19. Går an å både tenke tall og å ha det gøy samtidig 😀

Hvilke av disse vil du gå for? Alle? :p

8 Comments

 • boerboelheidi

  Jeg skal gå for nr 19 ?
  Blir sikkert noen av de andre også, men dette året skal jeg ikke ha noe mål, eller tanker om noe. Så får vi se hvordan det går, skal godt gjøres å ikke finne flere enn funnene de to siste årene tror jeg.

  • Kjersti

   Heidi: *ler* Det er jo egentlig det viktigste uansett, å ha det moro 😀
   Om målet er å finne 10 cacher i løpet av året eller å fylle D/T-matrisen 5 ganger, er knekkende likegyldig, så lenge du har det moro når du gjør det. Jeg blir jo motivert av statistikk, så det gjør at jeg har det moro. Selv om jeg må innrømme at jeg gleder meg ekstremt til å være ferdig med datomatrisen!

 • bettebett

  1,7 (noen men ikke alle) ,8 (siden jeg ikke har noen i Sverige enda så blir det i år), 9, 13 (jeg kommer sansynligvis til å runde 500 i løpet av året og det er milepæl nok for meg. ler) og 19.

  Jeg er overhode ikke opptatt av statistikken og dropper ofte caching og bare går en tur isteden så caching er noe jeg gjør i blant som det ikke er noe stress med. Jeg har begynt å legge ut en MacLurven-trail her i Trøndelag og jeg skal fortsette med det i 2019 så det er det største målet mitt. Jeg har lagt ut 36, tror jeg, hittill og har planer om veldig mange fler, og så har jeg planer om en rekke mysterier som er overkommelige for de fleste. jeg blir drittlei av mysterier jeg ikke skjønner hvordan jeg skal løse. 🙂

  • Kjersti

   Bettebett: Det er veldig fine mål, det! 500 er en stor milepæl, min nummer 500 var faktisk i Nordland, den helgen jeg var der oppe for å gå Norge på tvers. Tro meg, nummer 500 husker man!
   Gjør det som føles riktig for deg, det er da du har det moro og da blir du ikke lei caching.
   Åh, den trailen vil jeg ta en vakker dag! Regner med at en MacLurven-trail ligger i fine turområder 😀
   *ler* Jeg har så å si sluttet å åpne spørsmålstegnene på cachekartet, jeg skjønner ingenting og føler meg bare stokk dum :p

   • bettebett

    Trailen heter MacLurvens paradis-trail så ja, den ligger i et fint turområde ikke langt fra hytta vår. 🙂
    Jeg kikker litt på mysterier som ligger litt unna Trondheim og der er de MYE enklerer å løse og jeg har fått til flere. Jeg skjønner ihvertfall hvordan jeg skal løse de. ler. Det er jo de samme som legger ut vanskelige rundt her jeg bor mens andre som legger ut gjør de enklere.

    • Kjersti

     Bettebett: Jeg fant den på kartet, jeg har faktisk vært ikke så langt unna, men lenge før jeg visste det var noe som heter geocaching 🙂
     Jeg tror det er litt sånn at de som legger ut mysteryer venner seg til en type oppgaver og en type vanskelighetsgrad, og da fortsetter de i samme stil. Jeg har også mysteryer ute, men det er bonuscacher på trailer, så der gjelder det jo bare å finne den tradisjonelle som koordinatene til bonusen står i. Ikke noe oppgave å løse 🙂

 • Tove

  Nr. 19 🙂 Men jeg er sikker på at kommer til å gjennomføre mange av disse, flere enn du tror til og med .)

  • Kjersti

   Tove: Nummer 19 er jo den aller viktigste uansett 🙂
   Vet du, jeg har så trua på deg! Og jeg vet også at du når de målene du setter deg, hvis du setter deg mål, så jeg er bombesikker på at du klarer så mange av disse som du har lyst til 🙂