50-årsdagen i bilder

Så var det min tur til å bli 50! Jeg elsker å ha bursdag, og jeg er ikke redd for å bli eldre, men det er helt surrealistisk å vite at jeg har blitt 50. Tallet er altfor gammelt sammenlignet med hvordan jeg føler meg, men jeg synes jo ikke andre 50-åringer er gamle. Ja, jeg vet at det ikke er noe logikk i denne tankegangen, men sånn er det nå en gang 🤪

Dagen i bilder, med litt tekst:

Våknet kl. 0600, da så det sånn ut fra senga:

Nairo står som regel ikke opp sammen med meg, men i dag gjorde han det, og det var en veldig trøtt gutt på badet:

Ei trøtt jente også, forsåvidt:

Et par timer senere, og etter den obligatoriske tekoppen, var det frokost:

Så sto Eileif opp, og jeg fikk gaver! Denne første hadde jeg ønsket meg, mansjettknapper med byvåpenet til Halden til festdrakten min:

Eileif hadde misforstått da han bestilte, så han bestilte to og trodde det var to knapper, men det var to sett knapper. Så nå har han et par også 😂

Så fikk jeg heldag på Spa og velvære:

Gleder meg allerede! ❤️

Og til sist fikk jeg rosa Smeg vannkoker:

Har du sett noe så lekkert? 😍 Vannkokeren jeg har hatt hjemme har vært vanskelig å få opp lokket på, i den grad at jeg har stått og blitt sur. Så selv om jeg ikke ville kjøpe ny bare fordi lokket var teit, så er jeg på ingen måte lei meg for denne rosa skjønnheten 😄

Nairo gratulerte meg med å vinke til meg:

Det vil si, det er nok ønsketenkning fra min side, for han gjorde det for å få godbit. Og det fikk han ❤️

Jeg har tatt meg ferie fra og med i dag og ut uka, men om mandag ble jeg feiret på den ene jobben min av de som var på jobb (vi har høstferie nå) pluss sjefen på den andre jobben min. Fikk nydelig mat og vakre blomster, og en plakat som sa at jeg snart er 50. I dag har to kolleger sendt meg dette:

Kan jo ikke annet enn å le 😂

En dusj måtte til sånn midt på dagen:

Og få minutter før vi satt oss i bilen, ble en nydelig bukett fra ei venninne og hennes mann levert på døra:

På vei til Strömstad for å spise middag sammen med mamma og hennes kjæreste, stoppet Eileif og jeg så jeg fikk tatt en cache i dag. For man må jo ta en cache på bursdagen sin, og det var en av Lisas cacher jeg valgte å ta:

Dette bildet er tatt 3 minutter før klokkeslettet for min fødsel var for 50 år siden. Jeg tok et par bilder akkurat på klokkeslettet også, men de ble så ræva at de var bare å slette. Tenk, jeg er 50… Men som mamma så festlig sa da hun ringte i morges: “Tenk om jeg hadde fått deg 10 år tidligere, da hadde du vært 60 i dag!” 😮

Vi spiste på Park, og teite meg tok bare bilder av drikke og mat. Men dere kan se noen utydelige fjes bak eplemosten her, det er mamma og hennes kjæreste:

Mamma spiste torsk, hennes kjæreste og Eileif spiste pepperbiff, jeg spiste plankebiff:

Namnamnam!

Av de to fikk jeg penger og to vakre miniatyr orkideer:

Passet perfekt, for jeg måtte kaste to orkideer tidligere i år.

I tillegg til alt dette har jeg fått så mange gratulasjoner på Facebook, SMS og Snap i dag at jeg er helt overveldet. Elsker å ha bursdag (når man ikke tenker på tallet), og er så takknemlig for alle som tar seg tid til å sende en hilsen. Tusen takk! ❤️ Dagen har vært helt perfekt, og jeg skal feire på forskjellige måter i 3 dager til 🥰

4 Comments