Caching i Uddevalla etter litt forsinkelse

Uddevalla sto for tur i går, og vi møttes hos Lisa og dro av sted. Men vi kom ikke særlig langt på E6 før bilen til Lisa begynte å oppføre seg ikke helt ønskelig, så da var det bare å snu, få bilsetet til lille over i Raymonds bil, og så forsøke på nytt. Bare 45 minutter forsinkelse:

Lapper er godt! 😂

Første stopp var skalbankarna, et sted der det ligger skjell etter muslinger:

Veldig spesielt å se:

Og ingen var enige i hvilken vei vi skulle gå:

Jeg bøyde meg ned for å titte nærmere på skjellene, og ble overrasket av noe jeg ikke er spesielt glad i. Ser du hva?

Raymond og Lisa løp om kapp opp til den ene toppen:

Skulle tro av neste bilde at Lisa vant kappløpet, men det gjorde hun ikke 🤣

Det var noen cacher videre innover på stier, og disse stiene var gjødslet med kuruker. Da vi var nesten ferdige med de cachene vi ville ta, møtte vi flokken:

Det ble en liten utfordring siden vi skulle gå på den stien dere ser i bildet, så Raymond gikk først for å teste hvordan kyrne reagerte, og siden de bare fortsatte å spise, dristet Lisa, lille og jeg oss forbi også. Det var kun en av kalvene som tittet nysgjerrig på oss:

Veien tilbake til bilen ble lengre enn vi hadde trodd, for den veien vi trodde vi kunne følge gjennom et industriområde var sperret med port. Snille Raymond foreslo at han kunne sette opp tempoet og hente bilen, og dermed slapp lille å gå seg helt utslitt ❤️

Dagens andre og siste stopp for dagen var Gustafsberg, Sveriges eldste badort (finner ikke en god oversettelse til norsk, badeby er det nærmeste jeg kommer). Dagens gruppeselfie ble tatt i vannkanten:

Som dere ser, ble det varmt nok til at jeg måtte kaste fleecen nok en gang, selv om det ikke var mer enn 3 grader på morgenen.

En veldig vakker plass med spennende arkitektur og masse historie:

Lille var klar for å bli båret litt, men allikevel full av spillopper:

Det var en fin liten lab-runde her, som tok oss til de fleste bygningene, sånn som denne:

Og vi gikk også innom et lite hus for å prøve kildevannet:

Vann smaker jo egentlig ingenting, men allikevel smaker det jo noe. Dette vannet var det mest smakløse vannet jeg noen gang har drukket, men artig å ha prøvd. Og så må man jo ha det litt moro også:

Nok et fint hus:

Og så fikk vi litt utsikt mot hav/fjord:

Det største huset var en gang en gutteskole:

Det ble en veldig fin dag, selv om det ikke ble mange funn. 11 totalt, 5 lab’er, 3 tradisjonelle, 1 Earth, 1 virtuell og 1 mystery. Men jeg tror vi ble enige i at vi må tilbake til Uddevalla opptil flere ganger.

2 Comments

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.