September 2024

Månedens høydepunkt:
Cacheturen om lørdag:

I dag var jeg på min første mammografi, og jeg synes det hører hjemme som et høydepunkt:

Ikke fordi det var så rasende festlig, men jeg er så takknemlig for at vi har mammografiprogrammet i Norge, og at det kun koster en liten egenandel. I tillegg var jeg ferdig på 5 minutter, og siden jeg kom inn før jeg hadde time, var jeg faktisk også ferdig før jeg egentlig skulle inn.

Månedens bok:
Den siste dagen av John Grisham:

Å lese Grisham er som å komme hjem hver eneste gang, han er en av mine absolutte favorittforfattere, og stort sett vet jeg på en måte hva som venter meg når jeg tar opp en av hans bøker.
Sånn var det også med denne boka, ihvertfall den første delen. Advokater, rettssak, forbrytelse; helt typisk Grisham. Del to overrasket på en veldig positiv måte. Ikke typisk Grisham på noen som helst måte, men veldig interessant og velskrevet, og jeg lærte masse nytt om krigen. Godt beskrevet og man får også et godt innblikk inn i hovedpersonens bakgrunn. Del tre ble litt mer avslappet, men holdt meg nok på pinebenken til at jeg aldri var sikker på om vi fikk greie på hovedpersonens motiv eller ikke. Samtidig synes jeg at del tre vippet mer til skrivestilen til en forfatter som prøver seg frem og ikke helt har funnet sin stil, og som måtte skynde seg med å avslutte boka.
Det kunne vært et terningkast 5, men slutten dro den ned til en sterk 4.

Månedens Nairo:
Når han legger seg helt inntil stolbeina for å få med seg om jeg beveger på meg:

Nairo legger seg alltid samtidig med Eileif, noe som betyr at Nairo kommer opp på mitt soverom etter at jeg har sovnet. Så var det en kveld for litt siden hvor Eileif la seg før meg, og da ble Nairo med meg opp når jeg skulle legge meg. Da husket han sin gamle rutine og ville opp i senga mi for litt kos, men han klarte ikke hoppe opp 💙 Så jeg løftet han så klart opp, og selv om han ikke ble i mer enn noen minutter (sånn har det vært siden han var liten), så var det vanvittig deilig å ha han der litt igjen:

Og så har du oss på tur på kveldene, spøkelseskladden og gresskaret:

Månedens geocaching:
Turen til Årjäng sammen med Raymond:

Turen til Uddevalla sammen med Lisa, Saga og Raymond:

Turen til Hamburgö sammen med Raymond, Lisa og Saga:

Og så cachet jeg meg hjem fra mammografien i dag (veien hjem ble ekstra lang 😂). Det ble 5 funn: 3 tradisjonelle og 2 mystery challenger. Den ene mysteryen fylte et hull i D/T-matrisen min (så nå mangler jeg bare 1 på første runde!), og den ene tradisjonelle fylte et hull i Jasmer (utlagt måned), så jeg er strålende fornøyd med dagens funn! Fikk meg litt hav i dag også, da to av cachene lå ved Mærrapanna i Fredrikstad:

Dermed ble det 52 funn i september, mye mer enn jeg håpet på!

Månedens naturbilde:
Har hatt noen utrolig fine solnedganger her hjemme i september, dette er bare en av de:

Ønsker meg mange fine lørdager i oktober også 🍂

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.