August 2022

Månedens høydepunkt:
Konsert med Robert Wells:

Konsert med Ingrid Bjørnov (og Jo Nesbø og Lars Jones):

Eileifs bursdag:

Grillkløverkvelden:

Månedens bøker:
Det ender med oss av Colleen Hoover:

Denne boka likte jeg veldig godt! Jeg blir revet med i historien, jeg blir godt kjent med hovedpersonen, og også alle rundt henne. Slet litt med å legge fra meg boka, det eneste som drar litt ned er de litt vel lange “brevene” til Ellen, pluss de to siste sidene. Men det er et gjennomgående godt og lekent språk.
Boka er basert på et viktig tema, som jeg er sjeleglad for at jeg aldri har vært nødt til å forholde meg til.
Ikke favorittbok, men allikevel terningkast 5.

Sist sett av Lucy Clarke:

Det var få ting som ikke irriterte meg med denne boka. Først og fremst klarer jeg ikke å fatte hvorfor to foreldre som savner sønnen sin ikke er ute og leter til enhver tid, men fortsatt klarer å gjøre dagligdagse ting (og jeg er ikke engang forelder selv). I tillegg mener jeg det er usannsynlig at det skal eksistere SÅ mange løgner som alle har klart å holde tett om i så mange år. Jeg slet med å henge med mot slutten, og irritasjonen bare vokste.
Terningkast 2.

Månedens Nairo:
Godbitsøk var en suksess første gang vi prøvde det:

Og også andre gang:

Se som han strekker seg og jobber for å få tak i godbiten ❤

Månedens geocaching:
Jeg har logget 12 cacher i august, så få har jeg ikke logget på en måned siden mars i 2017. Men det er fint ute ved Gjellestadhaugen, da:

Månedens strikketøy:
Har egentlig ikke kommet helt i gang etter sommeren, men lysten er der, så det gjelder bare å finne noe å se på. Skal vi danse er i gang, så det gir meg litt strikking, og så må jeg jo begynne å se noen av seriene dere tipset meg om tidligere i år. Høsten er en god tid for sånt!

Månedens naturbilde:
En tåkete morgen her hjemme:

Helgene i september er enn så lenge ikke like planlagt som helgene i august har vært, så jeg håper på en fin høst med kalde morgener og solfylte lørdager, så jeg kan komme meg ut og cache litt. Bortsett fra til lørdag, da, da er det overraskelsesplaner på gang 😉

2 Comments

 • Tove

  Vi får krysse fingrene for en fin september (selv om vi kanskje egentlig trenger masse regn her på Østlandet pga tomme vannmagasin, men det kan komme i oktober?) September og høsten kan jo være så fin på sitt beste 🙂
  Jøss kun 17 cache-funn i august? Stemmer virkelig det? Det er uvant kost fra din side.

  • Kjersti

   Tove: Nja, kan vi si november? 😂 Vil gjerne ha fin oktober også.
   Nei, 12 funn. En dag med 5 lab’er, en dag med en bonus, og så en dag med 5 lab’er og en bonus på samme dag. Veldig uvant! Men jeg har hatt avtaler hver eneste lørdag i hele august, så det er egentlig ikke så rart. Så de første 5 lab’ene tok jeg for å fylle datoen (med 10 funn totalt), bonusen tok jeg på den internasjonale geocachingdagen (for å få suvenir), og de siste 6 trengte jeg for å fylle datoen.

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.