Fiber!!!

Nå har bygda tatt steget inn i den høyteknologiske verden, vi har fått montert fiber i dag!!!

Det eneste jeg har merket noe forskjell på i de rundt 3 timene jeg har vært hjemme, er at det tok sånn ca 3 sekunder å lastet opp bildet til dette innlegget, der har det pleid å ta rundt minuttet pr bilde tidligere. Men forhåpentligvis kan det bli litt mer stabilt å streame filmer og serier, og at ikke noe hakker hos en av oss når den andre bruker mye bredde.

Nå gleder vi oss til å bytte ut hest og kjerre med bil, og til å få strøm. Neida 😜 Jeg har postet så mange innlegg om både biler og strømmangel, så det vet dere at vi har. Men det føles uansett godt å være sikret et godt nett selv når kobberlinjene en eller annen gang blir koblet ned. Hurra! 🎉

2 Comments

 • boerboelheidi

  Jeg synes dere er veldig trege 😂 Vi som bor her har hatt fiber i mange år 😄 Ikke sikker på hvor lenge, men 5-6 år. Men er kanskje fordi vi bor så avsides til at vi har fått det 🤔😆
  Vi merket nok forskjell da vi gikk over til fiber også, spesielt på prisen 😲
  Vi kunne få alt på samme, men valgte tv utenom siden vi hadde riks tv. Det var en fordel så jeg, når nettet var nede hadde vi fremdeles tv. Nå har vi jo kuttet ut riks-tv, og det har gått veldig greit.

  • Kjersti

   Heidi: Vel, jeg hadde ikke planer om å betale utbygging helt fra sentrum og hit (3 mil) av egen lommebok, så vi måtte nok pent vente til staten finansierte 😉 Dere og vi bor nok like avsides, men dere bor litt mer tettbebygd akkurat i gata deres enn vi gjør her. Så det er 22 husstander som blir koblet på her i bygda nå, og så blir det bygd ut litt til etterhvert.
   Prisen går opp litt for oss også, men det er fordi vi valgte en pakke som har litt bedre hastighet enn vi hadde på ADSL.
   Vi kunne også få alt på ett, men valgte å beholde parabolen. Da har vi det ene hvis det andre skulle falle ned. Riks-TV hadde for dårlige signaler her da vi hadde det, derfor gikk vi over til parabol, og det funker greit nok.

Det er så koselig å få kommentarer, så legg gjerne igjen noen ord :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.