Bittelitt caching i Strömstad

Å cache på søndager er ikke normalt for meg, men med en feriedag i morgen ville jeg benytte muligheten til å ta en tur ut i dag. Og heldige meg har en snill mann som sa ja til å bli med ut i dag også! <3

Vi startet med labrunden i Strömstad som dreier seg om skulpturer, og første stopp for oss var i denne parken:

Så tuslet vi videre ned på havna for 3 nye stopp i labrunden. Vi gikk forbi Strömstad-“logoen”:

Vi beundret både skulptur og utsikt:

For altså, se på denne utsikten!

Nydelig vær i dag også, men Eileif er ikke noe glad i vind. Da pakker han seg inn og ser sånn ut 😉

Labrunden tok oss til en statue av stavnen på en vikingbåt:

Så kjørte vi til det siste punktet i labrunden, for så å fortsette til bonusen til runden. Etter det ble det litt kjøring igjen der vi fant 2 challenger og 1 tradisjonell. Så fasit i dag ble 5 lab’er, 2 challenger, 1 mystery og 1 tradisjonell, totalt 9 i dag også. Perfekt! Det gjorde at jeg er ferdig med vinterens challenge fra HQ med fjelltopper, noe jeg er fornøyd med å ha klart selv om det ikke var veldig utfordrende. Datomatrisen min sier at jeg trenger 9 funn i morgen også, men selv om det er en feriedag dropper jeg cachingen til fordel for noen andre ærender, blant annet hente bilen min på verkstedet og litt husarbeid hjemme. Men til tirsdag skal jeg ta to funn på vei til eller fra jobb, for da er det suvenirdag 🙂

2 Comments

 • boerboelheidi

  Her er så mye snø at det er irriterende, og selvsagt gjør det caching litt vanskelig. Dro nedover dalen i går og fant forbausende “mange” 😄

  • Kjersti

   Heidi: Vi ble veldig overrasket over at det hadde snødd såpass i Sverige natt til i går, men allikevel har vi jo mikroskopiske mengder her i forhold til hva dere har.
   Ja, jeg så at din kjære hadde logget litt, og da er dere jo i mål med fjelltoppene, dere også! Jeg ble ferdig i dag, de 18 cachene jeg tok til sammen i går og i dag var nok 😀