Bort med juleneglene

Her i huset tar vi alltid ned jula på trettende dag jul (eller en lørdag eller søndag så nært det som mulig), så jula forsvant om søndag. Gjenstår litt støvtørking før jeg får satt på plass den vanlige pynten.

Derfor var det på høy tid å få bort juleneglene også:

De har som vanlig holdt seg veldig godt. Litt avskalling her og der må man regne med, og så var jeg uheldig og tok en god del av et hjørne da jeg pakket inn noen julegaver, men det fikk jeg bare leve med. På dette bildet er det veldig lett å se hvor mye de vokser på 5 uker.

Nå ville jeg gå langt utenfor komfortsonen min. Ikke ha noe typisk meg, men pushe grensene mine litt. Så da Maria på Neglrommet spurte hva jeg ville ha, sa jeg rosa, glitter, bling, pynt, du bestemmer. Vi ble enige om rosafarge, resten tok hun seg av, og slik ble det:

Knall rosa, to negler med glitter over det hele og tre negler med glitter på halve neglen. Likt på begge hender. Og selv om jeg ikke egentlig er veldig blingete av meg, er jeg SÅ fornøyd! Og så føler jeg meg bittelitt yngre, og bryr meg døyten om det hvis noen mener jeg er for gammel for sånne negler. Mine negler, jeg bestemmer 😀

2 Comments

 • boerboelheidi

  Helt klart, ikke for gammel ? Tror ikke det finnes noe som heter det når det gjelder negler ? Og til påske så blir det gule ? Eller hvite, med gule blomster på ? Det hadde vært veldig fint ?

  • Kjersti

   Heidi: Takk! Joda, det er garantert noen som mener rosa er feil når man nærmer seg 50.
   Nja, jeg er ikke veldig glad i gult, og jeg er absolutt ikke glad i hvite negler, men vi får se når det nærmer seg 🙂