Min cachestatistikk for 2018 og mål for 2019

Ikke et nytt år uten å titte på statistikken for det forrige året 🙂 I fjorårets tilsvarende innlegg skrev jeg at 2017 ble et rekordår på mange måter for meg, lite visste jeg om hvordan 2018 skulle bli! 😀

Jeg satt ny personlig rekord med 1035 funn i løpet av året (gammel var 557).

Jeg rundet 3000 funn totalt da jeg fant denne cachen.

Jeg kom 9 cacher nærmere å fylle D/T-matrisen, og mangler nå bare 11.

Jeg fikk fylt ut 76 tomme datoer, og mangler nå bare 36 datoer. Det morsomme her er at jeg i fjorårets innlegg skrev at jeg hverken hadde det travelt eller gadd å stresse med å fylle datoer, men i hele høst har jeg ikke gjort noe annet (omtrent) enn å fylle datoer, og nå er det bare januar, februar, mars og april igjen. Sånn går det når man får en fiks idé 😉

Jeg satt ny rekord med antall funn på én dag med 62 cacher (gammel var 60).

Jeg satt ny rekord med antall funn på én helg med 62 cacher (gammel var 60).

Jeg satt ny rekord med antall funn på én uke med 81 cacher (gammel var 62).

Jeg satt ny rekord med antall funn på én måned med 162 cacher (gammel var 93).

Jeg satt ny rekord med antall forskjellige cachetyper på én dag med 11 cacher. Jeg satt faktisk rekord på dette to ganger i 2018, først med 8 og så med 11.

Jeg fikk et funn i et nytt fylke, så nå mangler jeg bare 3.

Det har blitt over 8500 funn totalt på mine cacher, og jeg har vært så heldig at jeg har fått over 450 favorittpoeng. Tusen takk!

Så må jeg innom Badges på Project-gc også, de er jo så morsomme å følge med på! 😀 Jeg har to diamanter (den ene jobber jeg med å doble), 12 edelstener (13 når dette publiseres, men nå snakker jeg om statistikken ved årsslutt), og jeg kan skryte av å endelig ha fått Badgen for Multi-cacher, det har jaggu tatt sin tid 😉

Målene for 2019 er å fylle datomatrisen (åh, så godt det skal bli å bli ferdig!), fylle mer av D/T-matrisen så sant jeg klarer, få funn i de 3 fylkene jeg mangler i Norge, få noen flere län (fylker) i Sverige og kanskje også få et nytt land. Igjen forutsetter det at en litt hårete plan ikke går i vasken, men jeg krysser fingrene og håper på det beste. Og som i fjor, så skal jeg kose meg med cachingen uansett om det er fine gåturer i skogen eller kjøring hit og dit.

2 Comments

    • Kjersti

      Heidi: Jeg synes ihvertfall det er morsomme tall å følge med på 🙂
      Ja, og en del av de skrev jeg jo om i det forrige innlegget, pluss alle de opplevelsene som ikke fikk plass der.