Bursdagsgutt in da house

I dag har min bedre halvdel, min beste venn, min kjæreste og mann, min partner in crime, min tålmodige, omsorgsfulle, snille, skjønne og humoristiske Eileif bursdag, hurra! Som vanlig ville han ha en stille og rolig feiring, og det har han fått.

Dagen startet med gaven fra Nairo:

Eileif har ønsket seg begge bøkene, så da fikk han de.

Like etter at jeg (på vegne av Nairo, selvsagt 😉 ) hadde bestilt bøkene, sa Eileif at han ønsket seg aktivitetsklokke. Jeg ønsket meg også aktivitetsklokke, så vi ble enige om å gi hverandre det i bursdags- og julegaver i år, så for en uke siden fikk Eileif denne, en Garmin Vivoactive HR:

Så langt er han veldig fornøyd, den fungerer som den skal og har de funksjonene han ville ha. Mer om min kommer i et annet innlegg 🙂

Som nevnt i går, så skulle Ladies Tour of Norway ta turen forbi her i dag. Jeg bryr meg egentlig null og niks om sykling, men det er jo litt stas at de tråkker forbi oss her på landsbygda, så når det kom flere og flere følgebiler og ledebiler og motorsyklister og politi forbi her, plasserte jeg meg på toppen av innkjørselen, klar med kameraet. En god stund senere kom hovedfeltet, og 4 sekunder senere var alle forbi meg:

Det kom to små grupper med syklister like etter, mistenker at de hadde fått det litt i bakken opp fra Berby. Har lyst til å si stakkars de, men de gjør dette frivillig.

Selvsagt skal bursdagsbarnet få slippe å lage middag, sånn har vi alltid hatt det. Så da tok vi turen til Nellies nå i ettermiddag, og selv om jeg ikke er spesielt glad i kullsyre, så MÅTTE jeg ha denne:

Jeg liker ikke å spise pære, men jeg elsker stort sett det meste med pæresmak!

Maten ble som følger: løkringer, rockeburger på Eileif og fish and chips på meg:

Hver gang jeg spiser dette, blir jeg forundret over hvor mett jeg blir av en porsjon pommes frites og tre biter fisk. Nå, 3 timer senere, er jeg fremdeles så mett at jeg egentlig har lyst til å sprekke litt.

Hipp hurra for mannen min! <3

6 Comments

 • boerboelheidi

  De bøkene så interessante ut 😀 Og gratulerer så mye med dagen til Eileif 😀

  Jeg er så glad i akivitetsarmbåndet mitt, er spent på hvilket armbånd/klokke du ende opp med 🙂

  Nå hadde de fish and chops igjen ja, må huske på det til neste gang, det så virkelig godt ut.

  • Kjersti

   Heidi: Det er typisk Eileif-bøker, så det var ikke overraskende at han ville ha de 🙂 Takk!
   Nå hadde jo du og jeg en lang diskusjon rundt FitBit, så jeg tror ikke det overrasker deg når jeg sier at jeg ikke endte opp med det 😉 Men jeg kan holde på spenninga litt til før jeg avslører :p
   Eileif sa da vi satt der nede at jeg IKKE måtte legge ut bilde av maten min, for da ble Heidi furten 😉 Veldig kjedelig at de hadde gått tom for fish and chips når dere var her! Det sier litt om hvor godt det er når jeg egentlig ikke er noe glad i fisk og absolutt ikke vil betale for det når vi en sjelden gang spiser ute 🙂

   • boerboelheidi

    At du ikke ville ha Fitbit altså! Neida, man skal være tilfreds med det selv, og folk vil ha forskjellige ting på de. Det viktigste er at man finner det som passer best mulig, og er jo greit å gjøre som du, som sjekker og spør. Er jo like viktig å finne ut hva som ikke passer også 🙂 Men det nyeste fitbit armbåndet mitt har lilla reim 😉
    Ja, det ble jeg nesten :p Men neste gang.. begynner å bli mye til “neste gang” merker jeg 😀

    • Kjersti

     Heidi: Jeg ville gjerne ha FitBit jeg altså! Men ingen av de hadde det jeg trengte mest, dessverre. Helt enig, man må finne det som passer best, og da må man jo undersøke og spørre og finne ut. Mitt kommer bare i sort 🙁
     *ler* Vær forberedt på å være her en uke neste gang, da får dere tatt igjen for de dagene dere ikke fikk vært her i sommer! 😀