Caching og kakebaking

Jeg trengte 3 funn i dag, hvor ett av de måtte være en tradisjonell (prøver å fylle trad-kalenderen, men stresser ikke med det). Måtte også rekke å bake kake, så jeg gadd ikke legge ut på noen langtur, men dro heller rett over grensa til Skee.

Første stopp ble bomtur, da det var fullt av folk der og unger 2 meter fra GZ:

Så da var det bare å dra videre, og på det som ble dagens mystery, ble det funn med en gang. Måtte stå på tå for å rekke opp, men jeg har en aldri så liten stang (30 cm eller noe sånt 😂) med klype på i bilen, så jeg hadde vært sikret uansett.

Neste stopp var en tradisjonell jeg trodde jeg måtte lete en stund etter, men jeg fant den der jeg tittet først:

Her har jeg vært før, da var det en field puzzle-cache her.

Siste stopp ble et kjapt funn det også, og dermed ble det 2 tradisjonelle og 1 mystery i dag, og jeg var hjemme halvannen time etter at jeg dro. Perfekt!

Vaskemaskinen har gått kontinuerlig siden jeg kom hjem, men hovedoppgaven for ettermiddagen var å bake snickerskake:

Vi skal i dåp i morgen, og snickerskake var ønsket, så da håper jeg at den smaker godt i morgen, når den har fått satt seg litt i kjøleskapet. Føles nesten som om det er 1. januar rett rundt hjørnet, siden jeg normalt bare baker denne kaka (eller baker generelt) til eventet jeg har 1. nyttårsdag.

Jeg tror jeg er i rute med alt som kan gjøres før morgendagen, så da blir det premieren på Kompani Lauritzen i kveld. Jeg vet hvem 8 av de 14 deltakerne er, og det er jaggu ikke dårlig med tanke på at veldig mange realityshow bruker C-, D- og E-kjendiser. Og med tanke på at jeg begynner å bli for(?) voksen for mye av det dagens yngre kjendiser er med på.

2 Comments

 • boerboelheidi

  Her ble det trugetur, hundebesøk, og nå er det snart tv-tid. Jeg vet hvem 9 av de er, usikker på de neste. Gleder meg veldig til å se denne gangen, tror det blir veldig bra.
  Tror de som er “litt” yngre enn oss vet litt mer om hvem de kjendisene vi ikke aner hvem er 😁 Er jo så mange realityserier som er litt andre serier enn de jeg liker, merkelig det der 😂

  • Kjersti

   Heidi: Høres ut som en god lørdag, det også 😊
   Er ingen tvil om at mange realityserier er ment på yngre publikum enn oss, og det er jo forsåvidt greit, så lenge det finnes noe for alle aldre og smaker. Jeg kunne f.eks. ha sett både Mesternes mester, Stjernekamp og Skal vi danse hele året, men da hadde vi fort kommet ned på L-, M- og N-kjendiser, og da er det vel ikke like interessant lenger 🤣