Dagene flyr…

Hei alle sammen! Har dere glemt meg? Er nesten så jeg har glemt meg selv, så dere er tilgitt hvis dere har glemt meg altså 🙂

Dagene flyr fra meg for tiden. Mye av grunnen til det er nok at jeg mangler energi til å gjøre noe særlig, og bruker derfor mye tid på å samle energi. For det meste blir det gjort med tanketomme spill på FB, men også litt foran tv’n. For å sitte ute går jo ikke lenger, det har jo blitt høst! Og jeg som trodde at august var en sommermåned da gitt.

Apropos høst…jeg leser i blogg etter blogg at folk er ute og plukker kantareller og andre typer sopp, og jeg har så lyst til å gå ut selv! Men jeg spiser ikke kantareller, og min mor, som er den jeg normalt plukker til, befinner seg ikke i landet for øyeblikket, så det er bare bortkastet å plukke til henne. I tillegg er jeg ganske sikker på at jeg ikke ville orket å gå så langt, så vi får håpe energien tar seg opp igjen før frosten kommer. Kan jo ikke gå en høst uten å ha plukket sopp!

De siste dagene har vi også brukt en del tid på å gjøre ferdig takkekortene etter bryllupet. I dag drar jeg på en leveringsrunde og får også sendt de jeg ikke får levert. Skal legge ut bilder av takkekortene i bryllupsbloggen, vil bare vente til jeg er sikker på at alle har fått de.

Vi feiret D’s 13-årsdag om lørdag. Han fikk valget mellom å dra med sin far på badeland i Sarpsborg eller ta med seg et par kompiser og spise på Peppes. Valget hans var at han, E og jeg skulle dra på Peppes, og sånn ble det. Ikke ofte vi spiser ute, og godt er det med tanke på regninga.

Til lørdag er det tid for den årlige Grillkløverkvelden med jentene her. Jeg har forvist E og Nairo til hytta for kvelden, så de kommer hjem når det er leggedags. Neste lørdag fyller min kjære 40, så det er nok å finne på om dagen.

Jeg nekter litt å gi slipp på sommeren ennå, så jeg vil bare ønske dere alle en fortsatt god sommer! Nyt sola de dagene den dukker opp, ser ut som det blir en fin dag her i dag 🙂

{minsignatur}

7 Comments

 • Heidi

  Du er ikke glemt 🙂
  Håper du snart kommer deg, slitsomt å gå syk lenge.

  Peppes er yummi! Vi har heldigvis ikke noe slik i nærheten, egentlig fint lita av “slik” vi har i nærheten. Slik er det å bo langt til “fjells”. Men vi har da mye flott natur, og det positive som følger med det. Og jeg blir ellevill når vi er et sted som har Peppes 😉

  Mye koseligt å se frem til, grillkveld og 40 års feiring. Krysser fingrer for flott vær begge dager/kvelder. Vi må da få litt mer sommer før høsten gjør sitt inntog.

 • Carina Josefine

  Haha, ikke lenge siden jeg leste innlegget “Gleder meg til vinteren”, nå nekter du å gi slipp på sommeren. Og jeg er helt enig. Ikke rart vi damer har rykte på oss for å være vanskelige….

  • Kjersti

   Carina Josefine: Ups! *ler* Den tenkte jeg ikke på engang 😉 Men det går fint å nyte sommeren hjemme med de shortsene jeg har skjønner du 😉 Sånn som i dag, hvor jeg har vært en flere timers rundtur i by’n, da har jeg hatt lyst til å gi slipp på sommeren, for det ble varmt i olabukser 😉 Men ja, vi er nok litt vanskelige 🙂

 • Siv Anita

  Du er langt fra glemt!

  Jeg har bare slitt sånn med å kunne kommentere på bloggene… Ikke min egen, ikke andres… Årsaken ligger nok i at jeg har vært på hytta og det mobile bredbåndet har slitt enormt i kampen om tilgang. Det er så mye folk der inne at man skulle tro det var midtvinters og at slalombakkene var i full drift! Men svenskene plukker sopp i haugevis, og jeg kjenner nesten panikken tar meg med tanke på at jeg ikke kan være der inne i neste uke….

  Jeg håper du får energien tilbake igjen snart… men jeg kjenner meg igjen, som du vet… Det å være helt tom, ikke orke noen ting og i tillegg ha lyst til så alt for mye. Men jeg har et råd. Spør E om han kan være så snill å ta seg av alt som ikke er lystbetont; les: husarbeide. Så konsentrerer du deg om å gjennomføre det du har lyst til, med eller uten E og vofsen. Lystbetonte aktiviteter kan skape energi. Plikter tapper deg… og ikke glem at å bare hvile også tapper lagrene… Monsterstor bamseklem fra nord, håper den hjelper!

  Klemme, klemme, klemme, klemmer!!!

  • Kjersti

   Siv Anita: Jeg var ganske sikker på at du ikke hadde glemt meg, regnet med at det var det mobile bredbåndet ditt som var årsaken, jeg vet jo at du er på Resort’en 🙂 Har ikke du plukket nok sopp for de neste 8 årene nå da?

   Det virker som om det går veldig i bølgedaler. Nå er det en forkjølelse i tillegg som tapper meg for krefter, og den krever hvile. Og selv om jeg skulle hatt mulighet til å gjøre ting jeg har lyst til, så gjør hosteanfallene at jeg rett og slett ikke orker, ikke denne gang. E er forkjøla han også, så vi får bare dele på det nødvendigste så godt vi kan. Har ennå halvannen uke på meg før jeg må være fit for fight igjen.

   Store gode klemmer fra deg hjelper alltid, snuppa, tusen takk!!! Store gode klemmer tilbake!

 • Hanne

  Hvis ikke du får plukket kantareller i år, har du kanskje ikke noe imot å fortelle meg hvor jeg kan dra for å plukke dem? Har med barn på 2 og 5, og det er begrenset hvor mye de orker å gå/lete uten fangst…

  • Kjersti

   Hanne: Nå bor vi langt ute på landet i Halden, og de stedene jeg kan gå til hjemmefra for å plukke, blir nok litt for langt for en 2-åring. Men hvis du er kjent langs Sponvikaveien, er det mange steder der rett inn fra veien. Mitt beste tips der er å kjøre mot Sponvika fra bomstasjonen, og når du har kjørt over en slette og så kommer inn i en S-sving, finn parkeringsplass og gå inn i skogen på venstre side. Der har det ihvertfall vært flere områder med kantareller tidligere år jeg har sjekket. Lykke til 🙂