Den der talen

Jeg har jo lovet å legge ut talen jeg fikk på jentekvelden da jeg feiret rundt tall, så nå er det jaggu på tide. Jeg fikk beskjed om at jeg hadde skrevet den selv, noe jeg på ingen måte har gjort 🤣 Om det er jentene som har skrevet den, om den er kopiert fra nett, eller en kombinasjon av de to, aner jeg ikke, og det er knekkende likegyldig for meg. Det eneste jeg ber dere om, er at dere setter dere selv i samme situasjon som meg, for det var 50 % rasende festlig og 50 % ekstremt flaut 🤪

Kjære folkevalgte
Egentlig burde jeg takke for at dere kom, men samtidig ser jeg det som en selvfølge… Da det er meg det gjelder!
Trekk pusten…
Det er ikke hver dag en så flott kvinne som meg fyller 50 år!
Dere bør føle dere beæret, takknemlig og stole over å kunne delta i dette fine selskap.
Trekk pusten…
Jeg synes det er meget viktig i den anledning å få si noen få hedersord om meg selv.
Først og fremst vil jeg legge vekt på at alle mennesker i min nærhet bør være meget stolte og svært takknemlige over å ha ett så flott kvinnemenneske som meg i livet.
Trekk pusten…
Det er få kvinner i min alder som er så velholdt, sexy, attraktiv, pen, søt, snill, blid, sjarmerende, oppmerksom… og alltid imøtekommende… med andre ord, rett og slett perfekt!
Videre vil jeg også si til mine kjære venner og kolleger at dere bør bruke meg som et godt eksempel på hva en velholdt og intelligent kvinne er. Og jeg vil stå til disposisjon for råd og veiledning tirsdag og torsdag mellom kl. 1700 og 1730. Husk å bestille i god tid, da jeg ikke klarer å holde statens ventelistegaranti på 3 måneder!
Trekk pusten…
Må også få sagt at jeg synes min familie bør være stolte over den flotteste 50-åringen noensinne.
Før jeg avslutter vil jeg bare si at jeg forventer at dere som sitter rundt bordet her i kveld tar ansvaret for å rydde etter maten, slik at jeg bare kan lene meg tilbake og nyte kvelden.
Med dette ønsker jeg dere alle en fin kveld, men med MEG til stede blir det jo ikke noe annet enn knall!
Takk!

Er det noe rart jeg lo? 😂

2 Comments