Desember 2022

Månedens høydepunkt:
Eldste lillemor fylte 3 år sånn omtrent midt i desember, og jeg fikk en fin times tid sammen med henne etter jobb en dag:

Vi hadde en veldig fin julaften:

Og vi fikk besøkt yngste lillemor 2. juledag:

Det tar sin tid å kjøre inn til de, men akkurat den dagen var det pyton kjøreforhold, så det tok ekstra lang tid. Men det var det verdt!

Månedens bøker:
Varsleren av John Grisham:

Jeg har vært stor fan av John Grisham i mange år, men denne synes jeg var tam. Manglet driv og spenning, men allikevel godt skrevet og inneholdt alt en Grisham-bok skal inneholde.
Terningkast 4.

Etter slutten av Clare Mackintosh:

Denne startet så himla bra, og jeg så for meg at jeg kom til å lese den ferdig i løpet av veldig kort tid. Men etter at avgjørelsen blir tatt, deler boka seg, og jeg klarte ikke følge med på noen som helst måte. Det ble bare rot der boka hopper mellom forskjellige år, og det er så trist med tanke på hvor spennende, interessant og hjerteskjærende boka kunne ha vært.
Terningkast 1.

Månedens Nairo:
12-åringen vår:

Månedens geocaching:
Det ble faktisk såpass “mange” som 34 funn i desember. Ikke at det er så mange, sånn egentlig, men det ble den fjerde beste måneden min i 2022, så det får jeg være fornøyd med.

Vi cachet på Høysand:

Jeg hadde adventsevent på Prestebakke:

Og jeg var på Lisas event i dag:

Månedens naturbilde:
Fra Høysand:

Da gjenstår bare å takke alle som tar turen innom for å lese det jeg skriver. Hadde jeg ikke brydd meg om å få lesere hit til bloggen, hadde jeg sluttet, for jeg ser ikke vitsen med å legge ut noe på nett hvis ingen leser. Så tusen takk til hver og en av dere, uten dere; ingen blogg ❤️

2 Comments