7 funn på årets siste dag

I dag skulle Lisa ha event, og jeg trengte 6 funn for å komme opp i 400 funn totalt i år. Ja, jeg vet at det er et latterlig lavt antall, men sånn ble det.

Planen min var å ta de 5 cachene som er på vei til opprinnelig eventsted, men Lisa måtte flytte eventet blant annet på grunn av den grusomme vinden vi har her nå, og da var det ikke vits for meg å gå de kilometerne når jeg ikke hadde noe der å gjøre. Så jeg klarte å være bittelitt spontan og heller gå for en lab-runde ikke så veldig langt unna. Jeg var klar over at lab-runden kunne være litt utfordrende, og jeg holdt på å kjøre meg fast allerede på første spørsmål, men jeg kom meg til slutt videre.

Lab-runden ligger på fornminnefelt like utenfor Strömstad, og ved spørsmål 2 måtte jeg over denne bekken:

Heldigvis var det en bro der 😉 Og ser dere i bakgrunnen, ser dere skipssetningen som var ett av målene i lab-runden. Her er en close up:

Jeg har vært her flere ganger før, men er det cacher å finne, drar jeg jo tilbake 😛

Så var det å komme seg over gata, og til de siste punktene i lab-runden, hvor jeg stort sett holdt meg rundt denne steinringen:

Knotet litt med noen av spørsmålene, men til slutt var 5 riktige svar sendt, og jeg var klar for event hos Lisa. 3 personer hadde allerede kommet da jeg ankom fasjonable 15 minutter for sent, og så kom det 2 til like etter meg. Når vi også regner med datteren til Lisa (som så klart har eget nick), var vi 8 stykker, og skravla gikk fra start til slutt. For meg kjentes det å være sammen Lisa igjen som å komme hjem til noe trygt og godt og kjent og kjært, og med tanke på at alle som kom i dag er mennesker jeg har pratet masse med og trives godt sammen med, ble dette et veldig fint event med mye skravling og latter, pluss at jeg fikk litt kvalitetstid sammen med Lisas datter.

Obligatorisk Lisa og Kjersti-selfie:

Helt ut av det blå fikk jeg mulighet til å logge enda en cache i dag, så dermed ble det 7 funn på årets siste dag, og totalt 401 funn i 2022. Måtte 2023 bli bedre!

4 Comments

 • boerboelheidi

  Jeg syntes vi hadde cachet lite i fjor.. Men når jeg sjekket så hadde jeg faktisk over 700. Vi tok nok mange på ferien, og så ble det lite av “småturer” i fjor.
  Tror jeg hadde fem år som jeg ikke var over 400 funn, så går ikke alltid så fort. Blir spennende om et år å se hvordan vi ligger an da, skal se det er byttet om 😊

  • Kjersti

   Heidi: Jeg har noen løse planer om å ta en eller to dager i løpet av 2023 med veldig mange funn på én dag, og hvis jeg får det til, kommer jeg garantert opp i flere funn i år enn i fjor. Men jeg håper jo på flere enn 401 selv om jeg ikke får til en eller begge de dagene, for 2022 ble egentlig bare trist sånn cachemessig for meg. Ikke noen runde tall, ikke noen spesielle turer, bare sånn cache for å cache-caching 😬

   • boerboelheidi

    Høres ut som en bestemt plan, spennend😊
    Tror ikke vi har noen bestemte planer i det hele tatt dette året, bortsett fra å fullføre den labyrinten som er i gang nå. Den er vel ferdig i april. Litt så som så når det er om vinteren her, siden vi må reise bort for å få til slik. Men nå er hver periode to mnd, så da er det litt enklere.

    • Kjersti

     Heidi: Den ene dagen skulle vært gjennomført i fjor, men da ble jeg syk. Så vi får se om jeg får det til eller ikke 😊
     Det greier seg faktisk å cache litt ekstra en eneste dag, så er man i mål med begge suvenirene for perioden, det er ikke så mange funn som skal til. Og det er jeg sikker på at dere klarer, hvis det ikke skulle dukke opp noe uforutsett 😊