Det blomstrer i hagen

I fjor fikk jeg greie på at to av plantene jeg har i hagen heter Marianøkleblom (Primula Veris). De sto så bortgjemt at jeg tok sjansen på å flytte de når de var avblomstret i fjor, og jaggu har de overlevd!Og ikke bare har de overlevd, den ene har delt seg, så nå har jeg tre! De gjør ikke så mye av seg ennå, men de blir utrolig vakre når de springer skikkelig ut.

Påskeliljene mine vil liksom ikke helt gi seg, og glad er jeg for det. På en trist og regnfull dag som dette er de som små soler.Jeg tror jeg skal droppe alle krukkeblomster i år og heller sette noen hundrelapper ekstra inn på “bryllupskontoen”, alle monner drar sier de jo 🙂 Får heller kose meg med rosene mine, håper alle sammen har overlevd, selv om det ser stygt ut for potterosen jeg plantet ut i fjor.

Bildene kan sees i større versjoner i denne mappen.