Det skjer egentlig ikke så mye

Fredag hadde jeg egentlig ingen planer, og dagen endte med å bli så totalt sløv at jeg utpå ettermiddagen var så lei av å sløve at jeg støvsugde bilen innvendig. Ærre mulig? :p

I går dro Eileif, Nairo og jeg på cachetur til Hobøl. Målet var en rekke mysteryer jeg løste i vinter. Den siste setningen der fortjener vel en forklaring, siden de fleste av dere sikkert vet at jeg hater mysteryer. En CO har lagt ut 51 mysteryer hvor oppgaven er å finne ut hvilket band/artist som synger/spiller på en link vedlagt i cachebeskrivelsen. 10 og 10 cacher for hvert tiår, og selv om 80-tallet var de desidert letteste cachene for min del, var det utrolig moro å løse alle oppgavene. Og jeg tror jeg med hånda på hjertet kan si at det er første og siste gang jeg synes det har vært moro å løse mysteryer.

Det ble også noen cacher utenom mysteryene, og en av de var Hobøl kirke:

En veldig søt kirke, som også er veldig gammel:

Og det var en fin hage ved siden av, som var åpen for alle:

Siden det for det meste var park&grabs i går, ble det ikke tatt mange bilder. Men her kommer et totalt intetsigende bildet tatt på gåtur mellom 2 cacher, som ikke hadde noe med hverandre å gjøre:

Målet i går var minst 30 cacher, det ble 26 funn og 1 DNF. Så ikke helt i mål, men det blir antagelig en cachetur til på meg før juli er over.

I dag har vært som søndager flest, avslappende og rolig. Eileif er nå ferdig med sin ferie, jeg starter i morgen den siste ferieuka mi med å dra på jobb. Akkurat det samme som de to foregående mandagene.

4 Comments

 • Tove

  Morsomt når noen legger ut mysteries som det faktisk er morsomt å løse 🙂

  • Kjersti

   Tove: Jeg kan kjenne glede over å klare en enkel mystery her og der, men denne serien var utrolig moro! Så jeg deler ut litt favorittpoeng her og der på de jeg tar 🙂

 • boerboelheidi

  Så godt å ha ren bil da ? Bobilen er vi flinke til å holde ren og ryddig, ihvertfall før vi drar på tur. Ikke til å komme fra at det blir litt rusk og rask når man er på cacheturer, og har hund. Den andre bilen.. det positive er at når den blir støvsugd så ser man virkelig forskjell ?
  Må sjekke opp de mysteriene, vi har løst en del som var veldig greie nå i vinter/vår. men ble ikke til at vi tok så mange av de ?
  Jeg har lagt en del puslespill, det synes jeg er veldig morsomt, gjelder bare å finne de. Har kommet en del nye mystery i “området her” siste året, men mange av de er slike som jeg rett å slett ikke gidder prøve på en gang. Forstår ingenting når jeg går inn å ser, så er vel ikke alle jeg har vært inne å sett på engang ? Jeg synes det er helt greit at det er slike altså, det er ikke alt som passer for alle. Så da konsentrerer jeg meg om slike jeg liker. Så får de andre være til de som liker de ?

  • Kjersti

   Heidi: Vel, ren og ren…den er ihvertfall støvsugd 😉 Det blir jo noe helt annet med bobilen, den spiser dere i og den sover dere i. Det blir jo som å gjøre rent i huset sitt 🙂
   Det første jeg gjør når jeg går inn på en mystery, er å se om jeg ser en link, et spoilerbilde (som ikke spoiler gjemmestedet til cachen, men løsningen på oppgaven) eller om det dukker opp noe ekstra når jeg trykker ctrl+a. Ihvertfall på de enklere mysteryene er det ofte skrevet koordinater i selve oppgaveteksten, men med hvit skrift, og da dukker de opp 😉
   Puslespill er greit av og til, jeg løste jo mange av Skjåk på kort tid, men så gikk jeg lei.
   Nemlig! Det er det som er så fint med caching, det finnes noe for enhver smak 😀