Ekstrabilder fra Norge på tvers-turen

I dag fikk jeg bildene Siv Anita tok på vår tur Norge på tvers i juli. Og noen av de må jeg jo dele med dere 🙂

I ett av innleggene forsøkte jeg å vise dere den bratte nedstigningen vi hadde på regnvått fjell på lørdagskvelden, men bildet mitt var mørkt og utydelig. Her er et bilde fra samme parti, men fra vi var på vei oppover på fredagskvelden. Håper dere ser litt bedre hvor bratt det var både oppover og sideveis:

Vi stoppet jo ved en stein som henger ut over Hellemojuvet, steinen heter Kanonen. Tidligere har jeg postet bilder av Siv Anita som våget seg utpå der, og selv om jeg ikke turte å gå like langt utpå som hun gjorde, så var jeg utpå jeg også. Veldig forsiktig gikk jeg utover:

Og veldig stolt var jeg over at jeg kom så langt ut som jeg gjorde 🙂

I tillegg til å vasse over barføtt, så var det ett sted til vi måtte vasse. Her var det for dypt til at jeg turte å gå, og det ble for langt steg å ta for mine korte bein, så jeg lånte støvlene til Siv Anita og vasset over et sted like ved, hvor det ikke var like dypt, men litt bredere elv:

Og til sist vil jeg bare vise dere hvor glad jeg var da vi kom frem til grensemerket:

Veldig glad i det skiltet altså 😉

{minsignatur}

6 Comments

  • Kjersti

   Tove: Absolutt en tur det er verdt å ta!
   Veldig gode minner, selv om jeg husker slitet også 🙂

 • Heidi

  Hm, etter å ha sett det bildet så funderer jeg på om skiltet står der enda… :)))

  Flotte bilder, og morsomt å ha noe å se på, og tenke tilbake på turen 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Det sto litt mer løst enn jeg trodde, så jeg kunne ha tatt det med meg 😉
   Helt klart, og veldig moro å se noen nye bilder også, har tittet gjennom de jeg tok veldig mange ganger 😉

 • camilla

  der fikk jeg endelig sett bildene ja. hatt noe data-trøbbel her, så de ble ikke lastet ned.
  Flotte bilder!! 🙂

  • Kjersti

   camilla: Godt at dere fant ut av datatrøbbelet da 🙂
   Lett å ta flotte bilder i flott natur 🙂