En annerledes uke

Denne uka ble litt snudd på hodet for oss, men på en veldig positiv måte. Eileif har fått vikariat samme sted som han har hatt sommerjobb de siste årene, og han startet om mandag med kveldsjobbing denne uka. Vi vet ikke helt hvor lenge det varer og hvor mye han skal jobbe, men vi er veldig glade uansett!

Leveransen vi fikk fra Adams matkasse om mandag ble derfor puttet i fryseren (det som kan fryses vel og merke), og så får vi ta de rettene litt innimellom julemat og andre ting. Men oppsummering kommer som vanlig når vi har spist alle 5 rettene.

Det har vært fryktelig uvant å være alene hver kveld. Veldig stille uten noen å prate med, og Nairo har også savnet Eileif veldig, han har bare ligget og sturet og ikke hatt lyst til å finne på noe som helst. I tillegg har det blåst litt i det siste, og det skal tydeligvis vare en ukes tid til, så Eileif sover på sofaen for at Nairo skal få være i stua, der han føler seg tryggest når det er sånt vær.

Om fredag var mamma, C, C’s mamma og jeg på julekonsert i Immanuelskirken. Stille Natt Hellige Natt la i år igjen turen til Halden, og det har blitt en tradisjon å få med seg disse konsertene. I år var det Tor Endresen, Rune Larsen, Mariann Aas Hansen, Alexander Rybak og (min favoritt) Maria Haukaas Mittet. En vakker opplevelse som vanlig, og når sistnevnte sang en av mine favorittjulesanger (Nordnorsk Julesalme av Trygve Hoff), var kvelden fullkommen. At de norske håndballjentene i tillegg vant semifinalen gjorde kvelden enda bedre, selv om det nesten ikke var mulig.

I går var det den årlige juleshoppingturen sammen med 2 av 3 Grillkløveretmedlemmer. Årets tur gikk ikke langt, kun til Sarpsborg, men det ikke lengden vi må kjøre som avgjør om det blir vellykket eller ikke.

1 201215 191215 Juleshopping med GrillkløveretVi tok en liten tur i gågata, ellers holdt vi oss på Storbyen shoppingsenter. Nok av butikker å ta av, og jeg kom nesten helt i mål med julegavene, mangler 1 (eller kanskje to) småting. I tillegg kom jeg selvsagt hjem med noen småting til meg selv, jeg tror ikke jeg klarer å shoppe uten å finne noe jeg har lyst på 😉

Middagen ble spist på den relativt nyåpnede Egon, og de skuffet ikke:

2 201215 191215 Juleshopping med GrillkløveretI dag har dagen gått med til å høre på vinden, prøve å gå en ørliten tur i motvind, pakke inn julegaver og ellers forberede meg på de to siste arbeidsdagene før juleferien. Håndballfinalen skal selvsagt ses på, og jeg krysser armer, bein, fingre og tær for at jentene drar i land nok en seier!

4 Comments

 • boerboelheidi

  Så flott at det ble noe jobbing før jul, får håpe det varer en stund 🙂
  Kjøpesenter er flott, om det ikke er alt for mye folk.. Men på en måte savner jeg den tiden det ikke var kjøpesenter også, om somrene vel og merke 🙂

  • Kjersti

   Heidi: Vi er veldig glade for at det ble litt jobbing! Krysser fingrene for at det blir for evig :p
   Det var stappa med mennesker, men jeg hadde ikke ventet noe annet. Det er helt greit å handle i gågater og lignende så lenge det er butikker som tilbyr det man er på jakt etter til et prisnivå man kan leve med. Dessverre er det gjerne sånn at det er dyre spesialbutikker som holder ut i gågatene, og dit har jeg ikke råd til å gå. Så da blir det billigkjedene i kjøpesenterne istedenfor.

 • Tove

  Uff ja, denne jobbingen er noe herk. Den kommer alltid i veien 😉 Men hurra! Så bra at det dukket opp litt jobbing. Skrev på julekortet at jeg håper ønsker går i oppfyllelse og jeg tror dette står veldig høyt på ønskelista. Håper det snart ordner seg med noe permanent.
  Kjekt med tradisjoner, ser ut til at dere hadde det fint på handletur. Håoer vinden gir seg, men snøen jeg ønsker meg trir jeg det bare er å glemme før jul i hvert fall.

  • Kjersti

   Tove: *ler* Den gjør det, passer egentlig aldri å jobbe 😉 Ja, jeg så at du skrev det, tusen takk! Det står veldig høyt på ønskelista hans, så vi krysser det vi har 🙂
   Shoppingen var veldig koselig, og det var godt å nesten komme i mål med gavene, pluss at det alltid er hyggelig å tilbringe tid sammen med venninner man ser sjelden. Vinden skal holde seg her en ukes tid, og da får vi garantert ikke noe snø. Trist, men sånn er det jo bare, og vi får dessverre ikke gjort noe med det.