En lørdag midt i februar

Formen her i huset er bedre. Ikke bra, men bedre. Så jeg tok en rolig morgen, som jeg forsåvidt alltid gjør på helgene, og avsluttet den rolige stunden med kvinnenes langrennsstafett. For det var ikke rolig og avslappende i det hele tatt!

Himmel og hav, så spennende 3. og 4. etappe ble!

Så var det bare å komme seg ut og måke litt snø:

Det er ikke store mengder med snø, men langtidsvarselet sier et par dager med rundt null grader før vi så får en ukes tid med minusgrader igjen, og jeg hater å ha innkjørselen og gårdsplassen full av dype, frosne spor, så jeg ville få jevnet alt ut litt ihvertfall.

Nairo sto i løpestrengen, ser dere han akkurat til høyre for garasjen?

Jeg skiftet til den store snømåka, og Nairo måtte inspisere:

Jeg klarer aldri helt finne ut om Nairo koser seg i løpestrengen eller ikke. Hvis vi herjer med han, kaster litt ball eller lekesloss litt, er alt bra. Men med en gang han må sysselsette seg selv, ser han bare molefonken ut. Eller kanskje han bare nyter det å være ute og lukte og høre? Ikke godt å si.

Det var ikke spesielt kaldt, og måkingen gjorde at jeg helt klart fikk varmen i kroppen, så litt is var helt på sin plass da jeg kom inn:

Dette må være en absolutt favoritt, himmel og hav så god!!!

Etter litt mer sløving, var det på tide å ta en liten tur med Nairo. Det virker som om villsvinene er tilbake på jordet her ute, de trekker kanskje ut i mer åpent terreng når det ligger snø i skogen. Så jeg holdt meg langs veien, og det var helt greit i dag:

Eileif disket opp med wraps til middag i dag:

Nairo er også glad når vi har wraps, for da blir det alltid noen tomater på han, pluss at han alltid får en bit av en lefse 🙂

Rundt klokka 19 hver kveld er det tid for te til meg:

Og middag til Nairo:

Og siden det for tiden ikke er noe interessant på tv på lørdagskvelden, blir det pc resten av kvelden for meg.

En helt gjennomsnittlig lørdag i midten av februar, så får vi se om morgendagen blir en helt gjennomsnittlig søndag i midten av februar 🙂

2 Comments

 • boerboelheidi

  Gjennomsnittlige lørdager er fine de 😀

  Jeg er så lite interessert i sport for tiden (siste årene..), jeg som var såå interessert før (skisport). Skulle jeg på butikk om lørdagen når det var vinter, så var det å sjekke hva som gikk, og når. Mange ganger var det å forte seg på butikken og hjem, eller vente til etterpå. Skiskyting var utrolig spennende.
  I dag når vi kom hjem fra butikken så slo jeg på tv’n, fikk med innspurten, men for min sin del kunne gjerne Sverige vunnet.. Snakk om å miste interessen totalt.

  Dere har jo litt snø for tiden, og såpass lang innkjørsel at det kanskje er greit at det ikke kommer mye snø ofte.
  Om Nairo ikke sutrer eller sier fra på annen måte så synes han kanskje at det er ok å være i løpestreng?
  Jeg misunner dere overhode ikke villsvinene, takke meg til elgen ja. Synd at slik skal få utvikle seg, og ødelegge så mye for mange.

  • Kjersti

   Heidi: Det er de så absolutt 🙂
   Jeg har nok også mistet en del av interessen, men prøver å få med meg det jeg kan av OL. Ekstra vanskelig i år på grunn av tidsforskjellen, men jeg vet jeg er våken når gutta skal gå stafett i morgen tidlig, så da må jeg få det med meg. Men, for første gang så jeg ikke noe av Tour de Ski i år, så veldig nøye er det ikke.
   Det gikk overraskende fort å måke bort de 10-15 cm i dag, det gjelder bare å få tatt det før det eventuelt kommer mer. Og det skjer jo ikke ofte her nede, så da går det greit 🙂
   Niks, ikke noe sutring eller noe som helst, han bare står/sitter/ligger der og ser molefonken ut. Ikke noe gå rundt og lukte.
   Hvis vi skal se til Sverige, så er det helt tydelig omtrent umulig å bli kvitt disse svinene, så enten må jeg flytte til en øy, eller så må jeg bare akseptere at de har kommet for å bli. Møkkagriser.