Escape Room og 3 kjappe

Siden C og jeg ikke klarte å fullføre Escape rommet vi var på i forbindelse med hennes bursdag, ble vi da kjapt enige om at jeg skulle få en tur tilbake dit til min bursdag. Så i går var dagen for det:

Ett av festningens mange rådyr ønsket oss velkommen:

Vi kom oss inn i rommet og gikk løs på oppgavene vi klarte forrige gang. Var en oppgave vi brukte bittelitt tid på da vi helt hadde glemt løsningen, men så kom vi oss videre og inn i den siste delen. Der gikk tiden fryktelig fort, og nok en gang måtte vi innrømme nederlag, for vi ble ikke ferdige denne gangen heller. Som C så fint sa det da resepsjonisten spurte oss hvordan det gikk: “We’ll be back!” :p Så da blir det vel en tur dit til jul eller noe sånt. Litt frustrerende, men mest moro!

I dag var planen at Eileif, Nairo og jeg skulle ta en aldri så liten skogstur og finne 3 cacher. Jeg visste det var meldt regn og var klar for tur i dårlig vær, men tidlig i formiddag gikk lufta helt ut av meg når jeg så ut av vinduet. I tillegg fikk Eileif en reaksjon på medisinene sine i dag som gjorde at han absolutt ikke skulle ut på noen tur i det hele tatt hvis jeg fikk bestemme, og sånn ble det. Men jeg ville gjerne ha 3 funn allikevel, og takk og pris for at jeg har latt være å ta noen i nærområdet, for da ble det 3 veldig enkle og kjappe funn i serien Go Go Go. Den første ved en skogsvei:

Den andre ved en tømmerstabel:

Og den tredje ganske nært en hovedvei:

Nairo hater å gå tur i regnværet nå på sine godt voksne dager, så det var kanskje like greit at det ikke ble noen skogstur i dag.

Og dere? Det å vite at det er søndag i dag og at jeg ikke skal på jobb før til onsdag er bare helt nydelig! 😀

4 Comments

 • Tove

  Går dere tilbake og tar det samme rommet dere? Tror vi alltid har fått en gjennomgang på oppgavene vi ikke greide så det har ikke vært noe alternativ.
  Håper det ordner seg med Eileif.
  Nyt høstferien din 🙂

  • Kjersti

   Tove: Ja, vi tar det samme rommet frem til vi har klart det. Jeg gjetter på at de ikke forteller oss løsningene i håp om at vi skal komme tilbake og betale flere ganger, og det lykkes de jo med. Dette er første gangen jeg prøver Escape Rooms, så jeg aner ikke hvordan de gjør det andre steder.
   Jada, det går fint med han, det er bare at han av og til blir fryktelig kvalm av den medisinen som holder leddgikta i sjakk, og i dag ble en veldig dårlig dag sånn sett. Heldigvis går kvalme over, selv om det er fryktelig imens det står på.
   Takk, det skal jeg! 🙂