Trettiatten!

Det er stas med bursdag, altså! 😀 Startet dagen med å prøve ut et par bursdagsfiltre på Snapchat. På det ene så jeg ut som om jeg var 5 år gammel, men på dette ser jeg ihvertfall nesten ut som den alderen jeg faktisk er:

Har egentlig bare sittet på stumpen og sløvet i hele dag, men en liten tur langs veien med Nairo ble det. 100 meter borti gata er det en bekk som har omgjort seg selv til en foss etter de siste dagenes regnvær:

Og Nairo ville så absolutt ikke være med på bilde, som vanlig:

Jeg fikk jo turen til Escape Room av C om lørdag, og så har jeg fått penger av mamma i dag <3

Da Eileif kom hjem fra jobb, fikk jeg flere gaver jeg ønsket meg. Først var det disse ganger 2:

Disse tre satt jeg langs kanten på gårdsplassen, de andre tre står foran garasjen. Så utrolig fine!

Så fikk jeg også nye drikkeflasker til turbruk:

Er kjempefornøyd med Nalgene, og disse to er på 1 liter hver. Fra før har jeg to av den til venstre i halvlitersutgaver pluss to i litersutgaver med stor tut/åpning, men der har lokket på den ene sprukket etter mange års bruk.

Så var det tid for middag, og det ble ingen forandringer fra fjorårets bursdagsmiddag:

Eileif hadde kjøpt kaker til oss til dessert:

For meg ble det et par skjeer av marsipankaka, og så hele sjokoladekaka. Det vil si at det ble nesten 3 hele kakestykker på Eileif, han var ikke lei seg for det 😉

Måtte ut en tur og titte etter mørkrets frembrudd, se så fine lyktene mine er:

Er så fornøyd! Mulig jeg må flytte de, det spørs helt hvor mye lys de får der jeg har satt de. Men de var finere enn jeg håpet, og lyset gir en fin og lun stemning.

Veldig fornøyd med årets bursdag (bortsett fra at Facebook ramlet ned), jeg blir tydeligvis aldri for gammel til å synes det er stas med bursdag og gaver og masse gratulasjoner! Tusen takk til alle som har husket meg i dag <3

2 Comments

 • boerboelheidi

  GRATULERER så mye med dagen i går 🤗 Kom meg aldri inn på fb i går kveld, og ingen andre heller tydeligvis.
  De lyktene var kjempefine 💡 Jeg synes det er så koselig med slike lys ute, men har ryddet inn de fleste jeg har pga kulde, som ikke har kommet enda 😁

  • Kjersti

   Heidi: Tusen takk! Nei, det ble en sosiale medier-fri bursdagskveld på meg i går.
   De var veldig mye finere enn jeg hadde sett for meg, og det ble så koselig ute! Nei, den kulda lar vente på seg i hele landet, leste at det var nærmere 20 grader helt nord i landet i går. Jeg synes det er helt ok med plussgrader, jeg, så lenge det er oppholdsvær.