Escape Room og Kokkekollektivet

Da C og jeg var på Escape Room for 17 dager siden, ble vi vel egentlig enige om å ta en tur igjen rundt jul. Men så har jeg vært så irritert på at vi ikke ble ferdige med rommet at jeg har kjent at jeg ikke har hatt lyst til å vente helt til jul. Heldigvis fant vi fort en dag som passet oss begge, og jeg har nesten nettopp fått lønning, så i dag dro vi tilbake for tredje gang, fullt bestemt på at dette skulle vi klare!

Vi brukte i underkant av 15 minutter på å komme dit vi måtte gi tapt forrige gang. Og da var det bråstopp igjen. Vi prøvde en haug med forskjellige løsninger, gikk gjennom alt vi hadde gjort tidligere i rommet, prøvde ting vi egentlig ikke hadde noe tro på, bare sånn for å ha prøvd. Men nei, vi kom ikke videre i det hele tatt. Så da timen var over, forklarte vi frustrasjonen til hun som jobbet der, og forklarte at vi uansett ikke kom til å dra tilbake nok en gang. Nå ville vi bare ha løsningen. Etter at hun hadde sett gjennom det vi hadde gjort, og sett at vi ikke hadde glemt noe, sier hun at vi har klart rommet, men det var tydelig noe galt med den siste mekanismen. Vi hadde gjort alt riktig, men ikke fått noen uttelling for det helt på slutten, og dermed fikk vi ikke tak i den siste koden som skal inn i nettbrettet, for å fortelle “spillet” at vi har klart det. Det betyr også at vi egentlig klarte rommet forrige gang vi var der, noe som jo er gledelig å vite, men irriterende allikevel. Heldigvis var damen snill og sa vi skulle få en deal på det andre rommet de har. Og det har jo Eileif og jeg tenkt å prøve oss på, så det passet bra. Så da kan C og jeg skryte av at vi har klart rommet på kun 2 forsøk 😀

Til jul i fjor ønsket C seg en tur på Kokkekollektivet sammen meg, og hun ønsket seg spesifikt tirsdagsbiffen. Siden det klaffet med Escape Room i dag, så klaffet det også med en kjapp middag:

(godt man kjenner kokken/eieren, så han kan bistå med å ta bilde 😉 )

Tirsdagsbiffen går rett og slett ut på at de hver tirsdag serverer en eller annen form for biff, forskjellig fra uke til uke. I dag var det denne varianten:

Namnamnam! Og kun kr. 169,-. God jul, C! 😀 Og takk for 3 morsomme og litt frustrerende turer til Escape Room! <3

4 Comments

 • boerboelheidi

  Åå, så surt da, men godt å få visst at det ikke var dere. Man kan bli litt smågal til slutt om man føler man har prøvd alt, og likevel ikke får det til.
  Blir spennende med neste rom da 😀

  • Kjersti

   Heidi: Ja, det var litt surt og irriterende. Det ble liksom litt antiklimaks å klare rommet uten å få lagt inn den siste koden og få “jubel og fanfarer”. Men helt klart godt å vite at det ikke var oss 😀
   Veldig! Gleder meg masse å ta med Eileif!

 • Tove

  Så irriterende. Men følger de ikke med på hva dere gjør, gir hint og ikke minst ser at dere faktisk gjorde det riktig underveis? Uansett, gratulerer med å ha gjennomført på to forsøk og bare to deltakere 🙂 Imponerende!

  • Kjersti

   Tove: Ja, litt irriterende. Fullt mulig at de følger med, det aner jeg ikke. Hint kan vi få via nettbrettet, men der er det ikke noe hint helt på slutten, der vi sto fast.
   Takk! Vi er egentlig ganske fornøyde, selv om det ble en litt rar seier 🙂