En god helg

Her om dagen ble jeg oppmerksom på at Eva, som driver Gårdsbutiken utenfor Strömstad, var kommet hjem fra jaktferie, og da ble lørdagens planer veldig enkle å legge: Eileif og jeg skulle til Sverige! Nairo kan ikke være med da vi ikke har begynt å gi han “svensketabletten” etter grenseåpningen igjen, så han måtte dessverre bli hjemme.

Nå er det mer eller umulig for meg å dra noe sted uten å cache, og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har en mann med tålmodighet nok til å bli med på å kjøre noen omveier. Sånn ble det også i går 😉

Vi startet med en cache ved noen helleristninger, og så videre til nok en cache ved helleristninger. Denne siste var en helg genial utgave av en cache, så der vanket det et favorittpoeng. Så videre til en laksetrapp, der kom vi først til en veldig fin liten bro:

Laksetrappa var rett til høyre for brua, og Eileif begynte umiddelbart å se etter vak. Han er, skal vite, en ivrig fisker som aldri fisker 😉 Men det var veldig fint der!

Eileif fant cachen, og var veldig fornøyd med det 🙂

Så kjørte vi til Grebbestad og tok to kjappe cacher der, før vi kjørte i retning Strömstad på E6. En stopp ved avkjørselen til Lur ga os nok en cache, og så skulle vi egentlig gjennom Strömstad og videre mot Nordby, men vi endte opp med å handle i Strömstad istedenfor. Da fikk vi ikke handlet alt vi skulle ha, og jeg gikk glipp av noen cacher jeg hadde sett meg ut, men Eileif kan handle til uka og jeg har cacher til gode 😉

Så stoppet vi på en cache til på vei til Gårdsbutiken, før vi fikk noen koselige minutter sammen med Eva. Har ikke sett henne siden en stund før pandemien stengte grensene, så jeg merket godt i går hvor mye jeg har savnet henne! <3 Fikk også handlet litt godis til Nairo, det blir han aldri lei seg for 😉

Det ble litt kasting av ved utover ettermiddagen i går (kasting fra innkjørselen og inn i vedboden), godt å ha det i hus og jeg håper det holder store deler av vinteren:

I dag kom regnet tilbake, så Nairo og jeg tok oss en tur langs grusveien. Han fant nok å lukte på:

Og det han luktet på satt synlige spor på snuta hans:

Gjørme lukter tydeligvis godt 😉

Jeg vet ikke om andre nordlendinger er enige med Eileif, men dagens middag var det han kalte nordnorsk fish&chips:

Jeg synes det var rasende festlig 😀

2 måneder igjen til julaften i dag (fyttegrisen, jeg må få kjøpt julegaver!!!), 7 1/2 arbeidsuker igjen til juleferie!

4 Comments

 • Tove

  Det er godt det er rikelig med cacher rundt dere. Jammen blir det noen funn selv på en dag dere egentlig ikke er på cachetur 🙂

  • Kjersti

   Tove: Kjører man litt omveier, er det ikke vanskelig å finne noen cacher. Men snart begynner omveiene å bli ekstremt lange 😉

 • boerboelheidi

  Jeg håper vi får til en eller to cacheturer før nyttår, men det avhenger av været. Kommer det snø som det ofte gjør 🤣 så blir det litt vanskelig.
  Geniale cacher er så morsomt å finne, men så synd man ikke kan dele bilder eller annet 😆 Man har jo så lyst til å fortelle, men kan ikke ødelegge for andre sin opplevelse.
  Det er jo fish&chips 😁

  • Kjersti

   Heidi: Bare vent til du blir pensjonist, da kan dere flytte bobilen nedover hit til de snøfattige områdene og cache hele vinteren 😀
   Det er sant. Jeg kunne jo tatt bilde og postet det om en del måneder, men sånt tenker jeg ikke på der og da. Men de aller beste husker jeg nok i hodet uansett 🙂
   *ler og ler* Nja, nesten :p