Ferie nummer to er i gang!

Denne helgen startet ferie nummer to for meg, og det er også siste del av min sommerferie. Men akkurat dét har jeg ikke tenkt til å dvele ved riktig ennå! 😉

Jeg har fortsatt med og fullført det jeg startet med i første del av ferien, nemlig husarbeid. Vaskefilla og støvkluten har blitt flittig brukt, og med Eileifs hjelp har jeg kommet i mål med det jeg hadde satt som mål. Det er nok av andre ting å sette igang med her i huset, men det går med på rydding og kasting enn vasking, jeg får se hvor mye av det jeg gidder å gjøre i denne ferien.

I dag har vi vært ute på en liten cachetur. Egentlig var det altfor varmt å gå tur i dag, men vi gikk i skogen og trærne kastet såpass med skygge at det gikk forholdsvis bra. Det ble ikke mer enn 8 funn på akkurat denne turen, men det er helt greit.

Vi planla turen sånn at vi på vei hjem skulle stoppe ved et event. Nå var vi rimelig tidlig ute, men det var jaggu EO også, så da fikk vi logget oss inn, skravlet litt, trent litt sosialisering med Nairo (takk til de som stilte opp, det er gull verdt for Nairo å få sånne opplevelser!), og så dro vi omtrent samtidig med eventstart. Vi var varme og Nairo var varm, så det var greit å ikke bli stående så lenge.

Ikke et blogginnlegg uten bilder, så da tar vi med et par av kveldens solnedgang:

Bjørka ble gylden i sollyset:

I morgen får vi besøk for noen dager, gleder meg så jeg nesten ikke kan sitte stille!!! 😀

6 Comments